Колоритният музикант Стоян Роянов, който втора седмица къса нервите на

...
Колоритният музикант Стоян Роянов, който втора седмица къса нервите на
Коментари Харесай

Стоян Роянов се прави на луд! Визуалната му прилика с Джим Кери е удивителна

Колоритният музикант Стоян Роянов, който втора седмица къса нервите на съквартирантите си в „ Биг брат: Мост Уонтед ”, в действителност въобще не е толкоз вманиачен, разбра HotArena.

Той се прави на анормален, с цел да направи усещане на феновете и да бъде запомнен. Целта му е по-късно да капитализира добре, свирейки по частни празненства.

Стоян е чудак от години, само че си е изцяло естествен. Сигурен съм, че това е негова съзнателна роля, която дълго е репетирал. Любопитен съм докога ще издържи да се прави на хахо ”, твърди остарял другар на Я-я. Самата вяра „ Уагабунка ” пък въобще не съществува. Тя е била измислена персонално от него, а чешита се въодушевил от детски театър, който бил поканен да озвучава. Уагабунга била страна съгласно мюзикъла. На Роянов това му харесало и основал към името цяла лична вяра, взаимствайки неща от християнството и прибавяйки свои лични правила, писа „ Уикенд “.

Въпреки че подлуди съквартирантите си, Стоян бързо се трансформира в любим на феновете и несъмнено ще е измежду финалистите в шоуто. Той е копие на канадския артист Джим Кери. Също като холивудската звезда, ексцентричният брат забавлява с енергичните си и комични осъществявания, а също така и образната аналогия сред тях е впечатляваща. И двамата са дългокоси, имат идентични усмивки и вършат едни и същи мимики, видяха феновете на сеирджийското риалити по Нова телевизия. Последователят на апокрифната вяра Уагабунга е също толкоз чудноват, колкото и звездата от звездата от „ Маската ”, „ Ейс Вентура ” и „ От малоумен, по-глупав ”. Джим Кери също залита по духовни учения също като дългокосия Роянов. 

Достигнах до място, където имаш всичко, което някой в миналото е желал и си осъзнал, че все пак си трагичен. Да постигнеш фантазиите си и да се окажеш трагичен е голям потрес. Казваш си: „ Господи, значи това не е било толкоз значимо. Индивидуалности не съществуват, а единствено сили.  Да, аз съм това – сила ”, философства комикът Джим Кери съвсем като Роянов. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР