Колоритният изпълнител Милко Калайджиев не може да приеме един от

...
Колоритният изпълнител Милко Калайджиев не може да приеме един от
Коментари Харесай

Милко Калайджиев: Не съм ром, а съм от буржоазно семейство

Колоритният реализатор Милко Калайджиев не може да одобри един от най-оборотните клюки по негов адрес, а точно този, че е от ромски генезис. Мустакът на попфолка даде да се разбере един път вечно каква е жилката му.


"Аз ром?! Абсолютна неистина, нелепа небивалица. Та аз произлизам от буржоазно семейство! Поколения обратно съм изследвал рода си, а огромният ми наследник даже направи родословие на семейството. Братовчедка ми Райна Калайджиева е приключила музикално учебно заведение и консерваторията. Концертира по целия свят, има уговорени за две години напред концерти в Америка и къде ли още не. Всичките ми роднините са стойностни, качествени хора и недоумявам по какъв начин може да се приказват такива измислици... Възможно е тази дивотия да е хрумнала на някой болен мозък поради семейството ми ", обстойно и необятно изясни Калайджиев.

Другият слух, който Милко избра да опровергае е този дали си е присаждал коса. "Който не има вяра, че косата си е моя, дано ме огледа добре. Дори в случай че желае да я дръпне, с цел да се увери ", съобщи изпълнителят на "Пайнер ".

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР