Колоритният доцент Мазов от "Откраднат живот" не е заклет ерген,

...
Колоритният доцент Мазов от "Откраднат живот" не е заклет ерген,
Коментари Харесай

Доцент Мазов от Откраднат живот се ожени - slava.bg

Колоритният доцент Мазов от "Откраднат живот " не е върл ерген, за какъвто го считат феновете на сериала.

Всъщност артистът Моню Монев от две години насам е щастливо женен, само че пази в загадка името на дамата до себе си. 46-годишният бургазлия към момента няма свои наследници, само че приема като свое детето на половинката си. 13-годишната госпожица екранният доцент Мазов приемал като своя щерка и се грижел за нея безрезервно.

Преди да се срещне с актуалната си обичана артистът претърпял тежко отчаяние в персонален проект, откакто в продължение на 9 години живял на фамилни начала с миналата си половинка, таейки очаквания, че двамата ще станат родители.

До значимата стъпка по този начин и не се стигнало, тъй като двамата с някогашната му се разминавали по въпроса за децата и пропуснали момента, в който да създадт потомство. След любовното крушение актьорът за известно време се затворил в себе си и припознал самотата.

За сметка на това пък тъкмо тогава актьорската му кариера процъфтяла. Макар да е измежду отличниците от класа на проф. Крикор Азарян и Тодор Колев във ВИТИЗ, Моню набира голяма известност едвам когато се включва в екипа на "Откраднат живот ", където е измежду най-култовите облици.

В актьорската колегия разкриват, че Моню е също толкоз затулен, колкото и доцент Мазов. Сред дребното му другари са двойката Деян Донков и Радина Кърджилова, които били и единствените, допускани от артиста в неговото жилище, написа Ретро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР