Колоритният бивш реквизитор в Шоуто на Слави Иван Атанасов –

...
Колоритният бивш реквизитор в Шоуто на Слави Иван Атанасов –
Коментари Харесай

Зрители на телевизия 7/8: Ванка, не ставаш, фъфлиш!

 Колоритният някогашен реквизитор в " Шоуто на Слави " Иван Атанасов – Ванката, се изявява като синоптик в малкия екран на Дългия – 7/8 TV.  Напук на упованията, че шоуменът ще го изпрати на логопед, който да поправя фъфленето му, Ванката съобщава прогнозата за времето с присъщото си необичайно наречие.

Слави считал, че чарът му се криел точно в противоположната му захапка и повреден диалект. " Така като ме гледате, дали не съм конкуренция на Натали Трифонова? Като стана прочут, ще мога по-лесно да си намеря жена. Друго си е да те дават всеки ден по малкия екран се ", смеел се 56-годишният остарял ерген.

От години Ванката е любим на младежите, които му се радват и го имитират по конгреси. Освен, че демонстрира накъде духа вятърът, понякога Ванката ще влиза в ролята на артист. " Как без мен в шоуто, аз съм основно настоящо лице? ", пошегува се преди време той. Заради противоположната си захапка и малко необичайно наречие, постоянно сътрудниците му го бъзикали, само че той гледал с възприятие за комизъм на закачките им. Всеки месец Атанасов ще се разписва против 2500 лева Същата заплата получавал и като реквизитор в " Шоуто на Слави ".

За разлика от обичайните водещи на прогнозата за времето, които са по-подвижни пред камерата, Атанасов рядко се помръдваше от своето място. Новоизлюпеният метеоролог натъртваше на прогнозата за градусите на градовете, съдържащи буквата Р, с цел да трансформира дефекта в резултат. Както знаем, Ванката с тъга произнася въпросната писмен знак. Уви, вместо да внесе повече сексапил и да разчупи прогнозата, забавеният му диалект изтеза феновете, които се напрягаха до момента в който разгадаят за кое обитаемо място става въпрос. Ориентираше ги само ръкомахането му в посока София, Бургас, Добрич и Кърджали. Първата емисия на Атанасов раздели феновете на 7/8 TV на два полюса. Едните смятаха, че прогнозата е много нетрадиционна и свежа, а другите – че " Времето с Иван Атанасов " е насмешка с тях. " Ванка, не ставаш! ", " Преди беше занимателен, в този момент нито е смешно, нито е забавно ", " Като робот е. Никакво наличие няма! ", недоволстват те, написа " Уикенд ".

През годините Ванката се трансформира допълнително от реквизитор за предаването. Слави постоянно го включваше в скечовете поради комичния му външен тип и по детски недодялано държание. В знак на признателност за дългогодишната вярна работа Дългия даже му подари ария. Трифонов напълно спонсорира парчето " Писна ни от овце “, което Ванката записа дружно с комика Краси Радков.

Ванката и Слави се срещнали през есента на 1995 година когато Атанасов отишъл да работи като помощник-реквизитор в " Каналето ". Имал шести разряд за заварчик, само че имал многочислени умения. Понеже работата му била да намира всякакви неща, от време на време се налагало да ги прави самичък, по тази причина  влизал в ролата на дърводелец, ковач или готвач. Веднъж даже направил погача. Взел от магазина брашно, яйца, квас, сол и по рецепта на майка на другар замесил тесто. В свободното си време избира да готви и върви за риба с другари. Имал сбирка от повече 40 готварски книги, като можел да направи всякаква гозба. " Най-много сготвям на кучетата си ", признава Ванката.

Заклетият ерген към момента живеел самичък с четириногите си домашни любимци. Той се надявал в този момент, когато има своя графа в малкия екран на Слави да стане още по-популярен и най-сетне да се задоми. " Случва се от време на време по улицата да ме заговорят разнообразни девойки и да ми подвикват да се обърна, но аз се върша, че не им обръщам внимание ", споделял е Ванката.

След като през май Слави разгласи, че шоуто стопира, реквизиторът получил няколко оферти за работа от разнообразни излъчвания. От " Шоуто на Слави ", където дълги години бе момче за всичко, Ванката получавал 2500 лева Тъй като живеел много непретенциозно и заради неналичието на семейство харчел малко. Всеки месец успявал да спести над 1000 лева и по този начин натрупал апетитна сумана влог в банката. Ванката обаче бил един от най-верните чиновници на Слави и точно това го направило толкоз скъп кадър. " Няма задача, която да му възложиш, и да не бъде изпълнена. Приема всичко на живот или гибел. Шефът може да се гъбарка с него в шоуто, само че постоянно доста го е уважавал “, описват негови сътрудници.

Ванката пък се кълнял, че Дългия е най-хубавият шеф, който в миналото е имал, и в никакъв случай няма да го напусне, в случай че Слави не го изрита.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР