Колоритната дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз, съобщи в специален пост

...
Колоритната дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз, съобщи в специален пост
Коментари Харесай

Мегз окончателно сложи край на кариерата си

Колоритната дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз, заяви в специфичен пост в обществените мрежи, че поставя завършек на дизайнерската си и фешън кариера един път вечно. След като през януари Мегз закри публично дългогодишния си бранд MEGZ и пусна нов I-AM, в този момент към този момент тя е осъзнала, че е извънредно време да завърши с всичко, обвързвано с модата и творенето на дрехи.

" Скъпи другари, откакто преди 6 месеца се разделих с МЕГЗ, в този момент пристигна време да кажа СБОГОМ и на прелестната ми дребна патеричка I-AM. Повече няма да сътворявам облекла под никакъв бранд. ", написа Каканашева в последния си пост онлайн. Тя споделя за това по какъв начин духовното ѝ израстване ѝ е помогнало да види, че това е краят на стилната ѝ кариера. ". Преди тъкмо година един шаман ми сподели в предаването ми “Маската”,че нося душа “Бодхисатва” и че в случай че желая да последвам пътя на душата си,ще би трябвало да се разделя с всичко,което имам. Гледах го с недоумение и подсмърчах. Защото макар,че не схващах доста от думите му нещо в мен се късаше от болежка и екстаз по едно и също време. ", изяснява Мегз.

" Трябваше да се изправя пред фамилията и екипа си и да им кажа “Приключвам”. Не различен бранд, а завършвам дефинитивно. Беше толкоз ужасно, тъй като ги обичам повече от всичко. Буквално се чудех дали ще ме намразят.
И по този начин -Край. Благодаря ви, обичам ви. Няма да се дублирам отново - Знаете,за мен беше велика привилегия да създавам за вас. ", приключва прочувствения си пост дизайнерката, която от известно време живее в Дубай, само че в този момент към този момент не е ясно по какъв начин ще се устоя. Предполага се, че от тук нататък тя ще заложи най-много на кариера като инфлуенсър в обществените мрежи, имайки поради огромния ѝ брой почитатели там.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР