Колоритна и ръсеща сексапил беше манекенката Зорница Линдарева при двете

...
Колоритна и ръсеща сексапил беше манекенката Зорница Линдарева при двете
Коментари Харесай

Зорница Линдарева в най-откровената си изповед: Бях посредствена и глупава на младини, старите ми връзки са пълна бутафория!

Колоритна и ръсеща съблазън беше манекенката Зорница Линдарева при двете си участия във „ ВИП Брадър ”. Днес тя е все по този начин красива и чаровна, само че е и много по-различна – имиджът й е на елегантна бизнес дама. 

Популярната моделка и риалити звезда си дава сметка за всички неточности, които е позволила в предишното, и се стреми да не ги повтаря. „ Поглеждайки обратно във времето, съзнавам, че съм била извънредно глупава и посредствена ”, показа ни тя в изявление за " Уикенд " в навечерието на 36-ия й рожден ден.

- Има ли мъж до вас сега? Ако да, от какъв брой време сте дружно?
- Истината е, че в никакъв случай не съм оставала сама. Но и съвсем в никакъв случай медиите не са нацелвали кой е индивидът до мен. Все ме свързват с някакви известни, известни мъже, просто тъй като си пускаме фотоси, на които сме дружно. Досега доста, доста рядко се е случвало да обявявам общ кадър с този, с който съм. Винаги си остава загадка с кого съм. Ако някой ми предложи брак и реша да се омъжа, ще го разглася. На този стадий обаче не считам, че би трябвало да разгадавам кой е мъжът до мен. От близо година сме дружно. Не е фамилен и не е обществена персона.

- Мъжът до вас Станимир Гъмов ли е?
- Не (смее се), не сме двойка с Гъмов. Дори ми стана ужасно неприятно, когато прочетох, че, видите ли, ме било позор от него. Супер доста го почитам като артист. Забавен и извънредно образован човек е, прелестен и готин.

- Имахте връзка с турски бизнесмен и се говореше, че сте възнамерявала поради него да промените религията си… Доволна ли сте, че не прибягнахте до тази последна мярка и се останахте християнка?
- Разделихме се доста от дълго време. Стара история... За никого не е загадка, че не съм с особени триумфи в любовта. На 36 години съм, а още нямам брак и деца. Има като че ли някаква обреченост в мен, връзките ми с мъжете не вървят с лекост. Все нещо се случва… Оф, доста е комплицирано. Не знам... Колкото до вярата ми, не съм се замисляла да си я променям. Но в случай че би трябвало да бъда почтена чествам и мюсюлманските, и католическите, и православните празници. Уважавам всички религии. Преди дни поздравих Албена Вулева за Рамадан. За мен да уважаваш и познаваш религиите е форма на разсъдък. Не е окей да отхвърляш другите.

- Преди време се говореше, че имате връзка и с фолк артиста Константин, а по-късно, че сте интимна и с рапъра Dee…
- (Смее се.) Те са ми другари, доста са готини и надарени. Обичам ги, само че в никакъв случай не съм имала интимни връзки с тях.

- С придвижване на годините съжалявате ли за връзките ви с женени мъже?
- Връщайки се обратно във времето, си давам сметка, че съм била извънредно глупава. Гледайки се в остарели излъчвания, се намирам за доста посредствена, откривам си неточности, които съм позволила. Защо по този начин обществено и декларативно е трябвало да се изричам?! Колкото до връзките с женени мъже, те не са табу за мен. Не съм от консервативния вид хора, не мога да кажа край, неразрешено ми е да съм с някой, единствено тъй като той е фамилен. Лицемерно ще е да заявя сходно нещо. Нека сме реалисти - в случай че съм на 18 години, ще ме ухажват необвързани. Но съм на два пъти по толкоз и в този момент към мен са кой разведен, кой нещо друго… 

- Впечатлявате ли се от първокласни коли и маркови движимости? Одобрявате ли индивидът до вас да ви глези със скъпи дарове?
- Кифленско е да си признаеш, че държиш на тези неща. Ако ли пък кажеш, че не те интересуват, ще излъжеш. Лично аз одобрявам лукса, естет човек съм. Няма какво да укривам - харесват ми мъжете, които имат уменията да изкарват пари. Това - да можеш да печелиш, е обвързвано с разсъдък и метод на мислене.

- Колко е продължавала най-кратката ви връзка? А най-дългата?
- Не мога да отговоря, тъй като в този момент предходните връзки ми се костват една тотална бутафория. В навечерието на рождения си ден си давам сметка, че всичко е било толкоз преходно, че не е донесло във времето някаква стойност. Много неудовлетворяващо за жалост е предишното.

- Приключихте ли с демонстрациите на съблазън, с голите фотоси?
- Преди години обичах да вървя по-секси облечена, а съм се снимала и гола. Гледам старите фотографии в този момент и си споделям, че е било доста ужасно ситуацията. За страдание тези фрагменти към момента циркулират в публичното пространство, тиражират се в медиите. Понастоящем в действителния живот постоянно съм с риза, елегантна. По принцип одобрявам голотата и естетиката на хубавото женско тяло. Против съм несъответстващото проявление на формите.

- Вече може ли да се каже, че изцяло сте преодоляла анорексията?
- Надявам се, че да. Преди време бях на посетители при баба и попаднах на фотография, на която съм на 20 години - с руса коса, големи бузи и 70 кг. И си дадох сметка какъв дълъг път съм извървяла. Хората постоянно споделят, че са оставили проблемите зад тила си, само че в никакъв случай не се знае... Опитвам се в този момент да повеждам здравословен живот. Занимавам се с диетична храна, имаме линия за това.

- Консумирате ли алкохол? Ако да, прекалявате ли от време на време?
- Не, употребявам най-много по две чаши шампанско и то доста рядко. Не съм почитател на прекаляването с алкохол. Два пъти съм се напивала през живота си. Единият случай беше във „ ВИП Брадър ” – тогава пресуших 4 чаши алено вино в комбиниране с някакви хапчета. Прилоша ми, даже припаднах.

- Имате ли още задължения като манекенка?
- На 36 съм, не се случват постоянно ревюта. Помагам на фамилията ми в бизнеса.

- Докъде стигнахте с второто си висше обучение?
- Първото ми висше е финанси. Второто е логика на психиката - приключих семестриално, само че не съм написала още дипломната си работа. Майка ми единствено ми се сърди, че не съм го изкарала до дъно, само че ще пристигна и този миг.

- Докато се уговаряхме за изявлението, казахте, че сте имала проблем с ваши съседи поради кучетата им. Притесняват ли ви животните?
- Съседите ми имат две кучета, които вият злокобно. Плашат ме - все едно съм в някаква джунгла. Не намирам за съответно хора и животни да са на едно място. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР