Колорадо, с вратаря с български корени Александър Георгиев в състава,

...
Колорадо, с вратаря с български корени Александър Георгиев в състава,
Коментари Харесай

Александър Георгиев спаси 28 и помогна за победа на Колорадо

Колорадо, с вратаря с български корени Александър Георгиев в състава, победи Далас с 5:4 след продължение като посетител в мач от постоянния сезон на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ).

Георгиев спря 28 удара към вратата си, а Нейтън МакКинън осъществя два гола и една асистенция за триумфа на Колорадо, който изоставаше с 2:3 и 3:4 в третия интервал, само че изравни за 4:4 и надви в продължението.

Матю Ткачук, Сам Рейнхарт и Картър Вехеге се отличиха с по гол и асистенция, а Сергей Бобровски направи 26 спасявания, с цел да поведе Флорида към триумфа като посетител на Лас Вегас с 4:1 в друга среща от вечерта в НХЛ. Сам Бенет също се разписа, а Брандън Монтур прибавиха две асистенции за Флорида, който удължи победната си серия на шест мача. Павел Дорофейев бе прецизен за Вегас, който позволи шеста загуба в последните си седем срещи, а Логан Томпсън избави 32 удара към вратата си.

Калгари също реализира победа като посетител на Нешвил с 6:3 откакто Блейк Колман означи попадение в трети следващ мач и добави една асистенция за гостите.

Бъфало се наложи с 6:1 над домакина Монреал в друга среща от минала нощ в НХЛ. Джеф Скинър се отличи с гол и три асистенции, с цел да помогне за триумфа на гостите, а Таге Томпсън добави два гола и една асистенция против Монреал, който загуби за четвърти път в последните си пет дуела.

Ню Йорк Рейнджърс надделя Чикаго с 4:1 като хазаин след гол и асистенция на Артьоми Панарин, до момента в който Крис Крайдър записа до границата от 20 попадения за девети път в кариерата си. Джейкъб Труба и Джими Весей също се разписаха в третия интервал на мача.

Питсбърг надигра Бостън с 6:5 като посетител след надвит гол на Сидни Кросби. Капитанът на Питсбърг осъществя третото си уверено попадение за сезона, а Алекс Неделкович спря 24 удара към вратата си.

В останалите срещи Филаделфия претърпя домакинско проваляне от Кълъмбъс с 2:3 след дузпи, Сейнт Луис победи вкъщи Ванкувър с 2:1, Минесота отстъпи пред Тампа Бей с 1:4 като хазаин, Аризона позволи домакинска загуба от Ню Йорк Айлъндърс с 1:5, Сиатъл се наложи над Отава с 4:1 като хазаин, Лос Анджелис бе надигран от гостуващия Детройт с 3:4 след дузпи, а Сан Хосе загуби от Уинипег с 1:2 като хазаин.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР