Колоездачът Николай Генов спечели състезанието при мъжете за Купа Пловдив,

...
Колоездачът Николай Генов спечели състезанието при мъжете за Купа Пловдив,
Коментари Харесай

Николай Генов спечели състезанието по колоездене за Купа Пловдив

Колоездачът Николай Генов завоюва надпреварата при мъжете за " Купа Пловдив ", което е част от календара на Българската федерация по колоездене. 25-годишният играч на КК " Цар Симеон 1898 " победи в конкуренцията " омниум ", която включва 4 дисциплини с общо класиране.

Състезанието се организира в зала " Колодрума " в Пловдив, където в сряда (12 октомври) Генов усъвършенства и националния връх за едночасово каране на писта, като измина 48,183 километра за 60 минути.

„ Доволен съм от положителното показване в тази конкуренция и съм сигурен, че ще повторим триумфа и тази седмица. В петък и събота ни следва Държавния личен-отборен шампионат, с който слагаме завършек на този спортен сезон. И в него нашият клуб затвърди реномето си на един от водещите в страната. ", разяснява основният треньор на КК " Цар Симеон 1898 " Петър Павлов.

При юношите старша възраст в същата дисциплинираност " омниум " първото място зае Васил Попов от КК „ Печенеги " (Пазарджик), а при юношите младша възраст, които се състезаваха на 60 обиколки - устойчивост по точки, първи приключи Кристиян Вагашев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР