Колкото страстна бе любовта на Брад Пит и Анджелина Джоли,

...
Колкото страстна бе любовта на Брад Пит и Анджелина Джоли,
Коментари Харесай

На какво е готова Анджелина Джоли за децата си

Колкото буйна бе любовта на Брад Пит и Анджелина Джоли, толкоз прочувствена ще бъде раздялата им. Всяка нова информация към развода им ни навежда на тази мисъл. Ето и следващото доказателство.

Актьорите реализираха единодушие за попечителството над децата си, и Брад Пит съумя да си издейства доста повече време с тях, в сравнение с Анджелина бе решена да му даде. Но очевидно нейното оттегляне пред съда е за сметка на други дейности в посока делене на децата от татко ми.

Семейството има общо шест деца, от които три са осиновени. Още при започване на брака им сред съпрузите се появяват неразбирателства на тази тематика. В основата им е нежеланието на Пит с лека ръка да припознае като свои децата, които Джоли избра да избави от глада и мизерията.

Днес, години по-късно, когато Пакс е към този момент на 15, Анджелина го настройва против Пит . Според източници, представени от Daily Mail, актрисата е декларирала на сина си, че Брад в никакъв случай не е желал да го осинови и даже двамата са имали скандал поради нейната постъпка, макар неговото отвращение.

 Снимка 311393

Подобно изказване сигурно би предиздвикало всяко дете да не изгаря от предпочитание да се вижда с татко си , който отхвърля в миналото да се е изказвал по сходен метод.

Мадокс евентуално също няма да се възползва от всяка опция да вижда Брад, тъй като връзките сред двамата бяха сложени под въпрос около изказванията на Анджелина, че брачният партньор й си е разрешавал да удря хлапето.

За разлика от тях, Шайло и Захара са съумели да запазят положителния звук и околните връзки с артиста. Близнаците на звездното семейство Вивиан и Нокс са едвам на 10 години и родителите им вършат всичко допустимо да ги предпазят от цялата драма между тях, само че сигурно не съумяват изцяло.

 Анджелина Джоли, Брад Пит и продължаващата война посред им
Анджелина Джоли отвръща на удара

Какво се крие зад усмивката на актрисата

А очевидно единствено времето ще покаже дали Анджелина се пробва и дали е съумяла да отдалечи децата от Брад Пит , както и до какво ще докара това. Само ще допълним, че способността на актьорите да се грижат за хлапетата е обект на особено внимание от страна на обществените служби и неверни ходове не са целесъобразни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР