Колкото повече, толкова повече - това важи с пълна сила

...
Колкото повече, толкова повече - това важи с пълна сила
Коментари Харесай

Кои са шестте най-елегантни коли на всички времена?

Колкото повече, толкоз повече - това важи с цялостна мощ за колекционерите по целия свят. Независимо дали става въпрос за пощенски марки, монети, или къщи. И изключително, когато става въпрос за коли! Те са мощни, стилни и елегантни. Повечето от тях участват в личния автопарк на милиардера Джери Зайнфелд. Ето кои са първите шест, класирани от The Richest:  1955 Porsche 550 RS   Този модел коства 3 милиона $. Порше 550 е първата състезателна  кола на концерна. Успехът на пистата й печели прякора “гигантския палач ”. Колата съумява да изпревари мощните транспортни средства като Ferrari, Aston Martin и Maseratti. Моделът е създаден единствено в 90 бройки, което автоматизирано го трансформира в скъпа облага.

   1957 Fiat 500

Достъпен, изчистен, същинска класа. Това са трите думи, с които можем да опишем Фиат 500. Колата е оценена сред 13,000, 14,000 $ и е изцяло налична за междинната класа. Дизайнът е изчистен и непоказен, а поддръжката - лесна.           View this post on Instagram                      
A post shared by Christine Comrie (@c1comrie)

1953 Porsche 550-03

Този модел е ретро спортна кола и е в ценовия диапазон между  60,000 и над 100,000 $. Екземплярът, владеене на Джери Зайнфелд, беше показан на най-голямото ретро ревю за типичен спортни коли Porsche Rennsport Reunion.

Jaguar F-Type

Грациозен, изтънчен и прелъстителен. Този мощен автомобил е за хора, които могат решително да държат кормилото и е оборудван със специална  система за задвижване на задните колела. Едва ли притежателите му се вълнуват изключително от система за икономисване на гориво, само че производителите са помислили и за това.     Aston Martin Vanquish

Кодова дума “сигурност ” - структурата е от алуминий и въглеродни влакна. В случай, че притежателят пожелае, при доплащане могат да бъдат инсталирани още 2 седалки откъм гърба. Класика в тима на скъпите коли, другите модели са с цени над 80 000 $.

   
Ferrari LaFerrari   Италианците са отличници в правенето на паста и в производството на Ferrari. Тук спомагателни седалки не е допустимо да бъдат добавени, а и не е нужно. Моделът Ferrari LaFerrari има дори електромотор с мощ равняващи се на 163 к.с.


Сн: Pixabay
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР