Колкото повече се отдалечава от музикалните среди, толкова успехът на

...
Колкото повече се отдалечава от музикалните среди, толкова успехът на
Коментари Харесай

Риана задмина Бионсе и Тейлър Суифт

Колкото повече се отдалечава от музикалните среди, толкоз триумфът на Риана е по-осезаем . Разбира се, той се дължи значително на името, което си построи като изпълнителка. Но барбадоската хубавица се потвърди и като сполучлива бизнес дама.

Така, комбинирайки двете си функции и огромното си въздействие, Риана може да се похвали с следващото си достижение - място в класацията на Forbes за 100-те най-влиятелни дами на света .

31-годишната Риана дебютира в подреждането под номер 61 , изпреварвайки по този метод колежките си от музикалния отрасъл Бионсе и Тейлър Суифт. Те обаче имат място в класацията много преди нея.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от badgalriri (@badgalriri) на Дек 4, 2019 в 1:20 PST

Безспорно всяка последваща година става все по-успешна за Риана. Откакто стартира своята козметична линия Fenty Beauty и марка долни дрехи Savage X Fenty, тя съумя да натрупа стотици милиони $.

Последният й ход, който не се съмняваме, че ще бъде още веднъж сполучлив, е лансирането на първокласния бранд Fenty в колаборация с колоса LVMH. Така тя стана и първата жена началник на фешън къща в конгломерата, написа ET.
 Риана, фотосите й по бански и какъв брой секси е певицата
Колко e секси Риана по бански

Няма по-добра реклама

Наскоро Риана издаде и своята образна автобиография в много първокласно издание . Тя назовава книгата " произведение на изкуството ", а ние допълваме, че ще се трансформира в следващия й източник на доход.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от badgalriri (@badgalriri) на Дек 2, 2019 в 11:07 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР