Колкото повече расте Ивон Динева - дъщеря на попфолк певицата

...
Колкото повече расте Ивон Динева - дъщеря на попфолк певицата
Коментари Харесай

Дъщерята на Анелия порасна и е неузнаваема

Колкото повече пораства Ивон Динева - щерка на попфолк певицата Анелия, толкоз по-красива става. Днес тя не е малко момиче, а прелестна млада дама, която се радва на хиляди почитатели в обществената мрежа.

Момичето от дълго време има афинитет към музиката, тъй че нищо чудно скоро да тръгне по стъпките на майка си, градейки своя лична кариера в българския музикален бизнес.

Още обаче е рано да се каже, дали в случай че го стори, ще последва родителския образец, присъединявайки се към фамилията на Пайнер, или ще поеме в друга посока.

Неотдавна, таман стигнала тийнейджърските години, Ивон бе нападана от мнозина, като повода бе тежкият грим, който използваше. Тогава хората я поучаваха да понижи използването на макиажа, който не подхождаше на възрастта ѝ. Критиките даже я накараха за известно време да спре интензивността си в интернет пространството, като седмици наред не бе качвала свои фотоси в Инстаграм профила си.

Сега обаче тя още веднъж стартира да разгласява фрагменти, с които изненада всички. От изображенията излиза наяве, че Ивон е решила да се вслуша в заръките на другите и на изображенията демонстрира лицето си без мощния грим, който слагаше преди. Резултатът несъмнено очарова всички.

"Ето по този начин ти е доста хубаво... С по-лек грим ", е единствено един от мненията в мрежата, подкрепящи метода, по който наподобява през днешния ден. Фотографиите бързо събраха хиляди лайкове и похвали, изразяващи всеобщото утвърждение за визията ѝ.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР