Колкото повече расте дъщерята на Гала, толкова по-разкрепостена става в

...
Колкото повече расте дъщерята на Гала, толкова по-разкрепостена става в
Коментари Харесай

ГОРЕЩИ РЕТРО снимки изчервиха Гала! За 20 бона водещата се навила да покаже малките си гърди

Колкото повече пораства дъщерята на Гала, толкоз по-разкрепостена става в държанието си. 21-годишната Мари не се свени да пуска разголени фотоси в социлните мрежи, а майка й освен, че нямала нищо срещу, само че и я окуражавала. Всъщност, самата водеща точно на Коледа през 2007 година се разсъблече за „ Плейбой ”, въпреки и не напълно до дъно.

Пазарлъците за фотосите на Гала в еротичната Библия се проточили 5 години . Единственото изискване на водещата на „ На кафе ” било да не е дибидюс гола. Еротичната фотосесия била направена в три различни  жилището в първокласен хотелски комплекс край Рибарица. Сесията, дело на фотографа Васил Къркеланов, почнала рано сутринта и завършила в 2 през нощта. Най-изморително за екипа било преместването на тежката техника в другите жилища.

Единственото, което смущавало Гала, били дребните й гърди . Тя обаче получила уверението, че фотосите ще бъдат обработени с филтри, а бюстът й – повишен. Едва тогава русокоската склонила да снимат еротична фотосесия, която да подухва асоциации с неувяхващите секс знаци Марлене Дитрих и Грета Гарбо. „ Нищо не върша без пари ”, разяснява преди време хонорара си за голите фотоси Гала. Според осведомени, тя е получила сумата от 20 000 лв., с цел да захвърли облеклата.

Неведнъж Гала е признавала, че от ученическите си години страда поради дребния размер на гърдите си. Когато била дребна, тя преднамерено си купувала по-голям номер сутиени, които тъпчела с памук и намачкани вестници. „ Когато бях млада, не съм си пълнела сутието с дамски чорапи, само че за сметка на това използвах солидно количество памук. Избирах стегнати модели с един или два размера по-големи и по този начин си повдигах гърдите за пред момчетата. Сега въобще нямам тези терзания. Гърдите ми може да са дребни, само че за сметка на това са естествени и сладки ”, самоуспокоява се Гала. 

Снимките й за „ Плейбой ” в първия брой на 2008 година провокираха възторг, само че разделиха мненията на две. Според фенове на плевенчанката фотографиите били много естетични. Намериха се и зложелатели, които  дефинираха гърдите й като „ яйца на очи ”. Въпреки хитрините, до които е прибягвала, с цел да наподобяват гърдите й по-големи, Гала нямала никакво желание да усили обиколката си посредством импланти, защото се страхувала от хирургична интервенция. „ Мен в действителност свиреп ме е боязън. Единственото, което съм си правила, е по-инванзивна интервенция на козметик, само че чак интервенция – не бих посмяла ”, споделя Гала.  Снимките вижте ТУК.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР