Колкото повече расте дъщерята на Гала, толкова по-разкрепостена става в

...
Колкото повече расте дъщерята на Гала, толкова по-разкрепостена става в
Коментари Харесай

Дъщерята на Гала захвърли дрехи и задръжки

Колкото повече пораства дъщерята на Гала, толкоз по-разкрепостена става в държанието си.

20-годишната Мари Будева не се свени да пуска разголени фотоси в обществената мрежа, оставяйки доста малко на въображението и разпалвайки пристрастеностите.

Доскоро Мари не си позволяваше да разгласява сходни фрагменти, само че не щеш ли в този момент не се тормози от голотата си. От скромното момиче, което беше, не е останала и диря, настояват хора от обкръжението й, написа "Уикенд ".





Сн. Facebook

Говори се, че смяната на хубавицата почнала, откогато се загаджи със сина на Деляна Маринова - Джуджи. Пълничката русокоска от години е първа приятелка с Гала и около крепкото другарство на двете дами децата им също се сближиха. 21-годишният Константин от дребен харесвал Мари, само че едвам преди две лета направил първата стъпка към спечелването на сърцето й.

Не е загадка, че щерката на Гала се отхвърли от влиятелно обучение в чужбина единствено с цел да бъде покрай приятеля си и да го задържи до себе си. Тя била уверена, че в случай че замине да учи отвън България, Константин ще я не помни и дистанцията ще постави завършек на връзката им. Вместо да следва връзки с обществеността в Италия, Мари записала същата компетентност, само че в Софийския университет и в този момент твърди, че не съжалява за избора си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР