Колкото повече наближават президентските избори в САЩ, толкова повече стават

...
Колкото повече наближават президентските избори в САЩ, толкова повече стават
Коментари Харесай

Тайните планове на Тръмп за Иванка

Колкото повече наближават президентските избори в Съединени американски щати, толкоз повече стават свадите разкрития към претендента за нов мандат Доналд Тръмп . Преди дни за следващ път бе тиражирана новината, че милиардерът е икономисал крупни суми от налози, които е " пропуснал " да заплати на страната, на която стои отпред.

Разбира се, Тръмп отхвърли въпросните обвинявания и даде обещание, че истината ще излезе нескрито. А в това време нескрито излезе и разкритието, че на изборите през 2016 година той е имал първичния проект да издигне щерка си Иванка за претендент за вицепрезидент .

Тази информация пристигна от нова книга, написана от досегашния доближен на Доналд Тръмп Рик Гейтс, който е взел участие интензивно в предизборната акция преди четири години.
 Снимка 498409

По думите му, дискутирането на претендента за вицепрезидент е станало пред фамилията на Тръмп и неговия шурей Джард Къшнър. А първото предложение на сегашния държавен глава е била точно щерка му Иванка. " Тя е интелигентна, красива и хората ще я заобичат " , допълнил той.

Самата Иванка също била изненада от предлагането на татко си, което било последвано от дълготрайно безмълвие от присъстващите в залата. След тази среща са направени няколко вътрешни социологически изследвания за настройките на обществото. От тях излиза наяве, че дъщерята на Тръмп не се показва изключително добре, само че сигурно по-добре, в сравнение с всички са очаквали , предава Vanity Fair.

Докато милиардерът е бил безапелационен, че Иванка ще е балансьорът в тяхната кандидатпрезидентска двойка, екипът му съществено се е съмнявал в това. Самата Иванка също показала здрав разсъдък и декларирала на татко си, че не е добра концепция да бъде негово вице .
 Доналд Тръмп, Мери Тръмп и за какво племенницата на американския президент го съди
Кой се осмели да съди Тръмп

Семейни войни

Така в последна сметка на Доналд Тръмп не му останал различен избор, с изключение на с да се яви на изборите един до друг с Майк Пенс, макар че концепцията не му се нравела изключително. А откакто завоюва конкуренцията, щерка му още веднъж е неразделно до него в ролята на негов консултант.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР