Колкото повече наближава краят на Световното първенство в Катар, все

...
Колкото повече наближава краят на Световното първенство в Катар, все
Коментари Харесай

Проблемите за звезда на Лийдс продължават

Колкото повече наближава краят на Световното състезание в Катар, все по-често експертите настойчиво ще насочват вниманието си и към клубния футбол, тъй като единствено броени дни след края на Мондиала, дуелите в Англия се завръщат с цялостна мощ.

Предстои да се изиграят осминафиналите за Карабао Къп и въпреки че Лийдс Юнайтед към този момент отпадна от конкуренцията, за отбора предстоят редица значими мачове. Най-вероятно в идните дуели обаче, йоркшърци ще бъдат без Патрик Бамфорд.

Нападателят продължава да бъде малтретиран от съществени травми, а надалеч по-лошото за голаджията е, че той няма изиграни цялостни 90 минути от септември предходната година. За страдание на почитателите на Лийдс, 29-годишният играч още веднъж се е подложил на оперативна интервенция в Мюнхен, като към момента не е ясно какъв брой дълго ще бъде отвън терените.

Юнайтед сега провежда тренировъчен лагер в Испания, а всички се надяват, че Бамфорд ще бъде на линия за семейството против Манчестър Сити, което е планувано за 28 декември.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР