Колкото повече наближава декември, толкова по-нетърпеливи ставаме, защото тръпнем в

...
Колкото повече наближава декември, толкова по-нетърпеливи ставаме, защото тръпнем в
Коментари Харесай

Последна епична битка между Тъмната и Светлата страна на Силата

Колкото повече наближава декември, толкоз по-нетърпеливи ставаме, тъй като тръпнем в очакване за деветата и последна серия от сагата " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър ", която ще се появи в кината на 20 декември.

След като режисира първата от продуцираните от Disney елементи, Джей Джей Ейбрамс се завръща като режисьор на последния епизод.

" Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър " е точката, с която ще завърши третата трилогия, замислена преди повече от 40 години от Джордж Лукас.
 Трейлърът на “Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър” е към този момент тук
Трейлърът на “Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър ” е към този момент тук

Последният филм от сагата ще излезе преди Коледа

Деветият епизод на сагата ни обещаваше конфликти сред флотилиите на бунтовниците и на Първия ред и признаваме си, че последният филмов откъс дава поръчка, че ще забележим доста такива подиуми.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Star Wars (@starwars) на Окт 21, 2019 в 6:59 PDT

Един от фрагментите обаче ни направи доста мощно усещане и това е по какъв начин с обединени старания Кайло Рен и Рей съсичат черна сянка. Въпросният кадър навежда на мисълта, че това евентуално е възроденият по някакъв метод Палпатин, изключително като се има поради, че по време на филмовия откъс ясно се чува гласът му. Озадачени сме и от сцена, в която виждаме по какъв начин Си Трипио се сбогува с всички.

Виждаме, че и Кари Фишър, която умря през 2016 година, също е част от кино лентата в ролята на принцеса Лея, като Ейбрамс разчита на неизлъчени фрагменти от фотосите на " Силата се пробужда ".

Издаде ли финала на " Междузвездни войни " предпоследният филмов откъс

Противоречиви отзиви и настройки

В самия завършек на новия тррйлър чуваме гласовете на Люк и Лея Скайуокър, които вдъхват на Рей по този начин нужната ѝ убеденост, че Силата ще бъде с нея постоянно, като ни карат още веднъж да затаим мирис за следващия и може би финален конфликт сред Тъмната и Светлата страна на Силата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР