Колкото повече ми се мръщите, толкова повече ме дразните.С тези

...
Колкото повече ми се мръщите, толкова повече ме дразните.С тези
Коментари Харесай

Борисов към депутатите си: Колкото повече се мръщите, толкова повече ме дразните

" Колкото повече ми се мръщите, толкоз повече ме дразните ".

С тези думи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към депутатите на партията на първото съвещание на парламентарната група. Изявлението му бе излъчено във фейсбук.

Репликата на Борисов бе, откакто за следващ път съобщи, че най-стабилно правителство може да има в коалиция сред първите две партии. Това, явно, провокира неодобрителни погледи у депутатите на ГЕРБ.

" Ако няма постоянно държавно управление не може да има и бюджет. Политическите водачи да схванат какъв брой е значимо, с цел да има постоянно държавно управление, с цел да има бюджет. Около 10 юни страната ще спре да заплаща.

За да не се стигне до подобен сюжет би трябвало да проявим разсъдък. Колкото и да ни нападат нашите другари единственото устойчиво дълготрайно държавно управление е сред двете огромни обединения. По създание ние имаме идентични визии в 99% от стратегиите си.

Войната сред нашите партии беше толкоз яростна, че съм сигурен в този момент.

Има и други разновидности, само че там имаме ясни разграничителни линии по отношение на Украйна и къде се намираме в Европа и по тематиката Северна Македония ".

Това сподели още Борисов. Той съобщи, че ГЕРБ слага България над всичко, само че желае " с нас да се отнасят с почитание, поради голямата войска гласоподаватели ".

Борисов посочи и положителните резултати на " Възраждане " и техните упоритости да станат първа политическа мощ и да имат лично държавно управление. Според него нищо устойчиво не може да се реализира в случай че няма нацонално единодушие и то с партии, които изповядват идеологията на ГЕРБ - поддръжка за Украйна, понижаване на инфлацията, основаване на условия за бизнес и други

" България не може да остава повече без държавно управление ", уверен е Борисов.


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР