Колкото повече чета и слушам брътвежите на Иван Гешев за

...
Колкото повече чета и слушам брътвежите на Иван Гешев за
Коментари Харесай

Татяна Кристи: Настръхват косите от опорните точки на Гешев, протести до дупка

Колкото повече чета и чувам брътвежите на Иван Гешев за това какво ще прави като основен „ прокурор, “ толкоз повече ми настръхват косите. Поради нискочелата си „ просветеност ” и безумна взаимозависимост, той и хората, които го пробутват даже не осъзнават какъв брой кретеноидно звучат опорните му точки и колкото повече дрънка, толкоз повече се излага и компрометира.
В „ концепцията си “ Гешев споделя, че ще работи „ за хармонични връзки на прокуратурата със съда. “ Хаааааха!!! Това демонстрира, че този човек няма визия от това какво значи правосъдие в демократичния свят – а точно, че прокуратурата и съдът са две разнообразни и самостоятелни институции, които не би трябвало да имат допирни точки и „ хармонични “ връзки, тъй като съдът е този, който преценя работата на прокуратурата и дали тя съблюдава закона при обвиняванията!!!

Човек не би трябвало да е правист, даже не би трябвало да бъде доста образован, с цел да знае този факт! Но той Гешев желае всички управляващи в България да работят в естетика – сподели си го, че не утвърждава разделянето им. Но главно Гешев щял да се бори за отпадане на мониторинга над правосъдната власт, тъй като пречел. Хаххххаааа! Търкалям се на земята от смях. Ето го точния му откъс: “Продължителното действие на мониторинговия механизъм в актуалната му форма последователно стартира във вътрешен проект да се употребява като инструмент за политическо опълчване и не мисля, че е пресилено да се каже, че в избрани моменти предпоставя разделяне и сред органите на правосъдната власт, което неизбежно пречи да се отговори на публичните упования за правдивост “.

По-голямата безочливост и тъпота мъчно може да си показа човек! Мониторингът бил употребен за „ политически инструмент “ във вътрешен проект! Хааааахаа! Няма повече да разясня, тъй като то е ясно какво желаят хората зад тази диаболична кандидатура, която показа като главния й проблем няколко политици отвън властта и няколко свободни медии, които не са от кръга „ Пеевски. “

Хиляди пъти пфу!!! И митинги до дупка! Това нещо НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ГЛАВЕН ПРОКУРОР!

Татяна Кристи, фейсбук

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР