Колкото по-топло става, толкова повече дългата и пусната коса ни

...
Колкото по-топло става, толкова повече дългата и пусната коса ни
Коментари Харесай

Бързи и лесни са прическите това лято

Колкото по-топло става, толкоз повече дългата и пусната коса ни нервира. Чудим се по какъв начин да я приберем в жегата и да сме стилни по едно и също време. Най-лесната и бърза прическа, която ни идва мислено? Вдигнатият кок. Сигурни сме, че ви е омръзнала и имате потребност от нещо ново. Тук сме, с цел да ви изненадаме!

Имаме в действителност добра вест за настоящите прически това лято. На респект са тъкмо тези, отнемащи малко време в бохо жанр. Тоест ще можете да сте стилни с най-малко старания.

Тази година 90-те навлязоха стремително в облеклата, аксесоарите и прическите. През топлите месеци, съвременни ще са всички коси вид Бритни Спиърс, Spice Girls и Анастейша. Вадете старите албуми и се вдъхновявайте. Можете елементарно да оформите косата си посредством етажиране, което постоянно икономисва време и ви разсънва с прическа.

 Бързи и лесни са прическите това лято

 Бързи и лесни са прическите това лято

 Бързи и лесни са прическите това лято

Можете да приберете косата си на кок ниско долу и да я завъртите, с цел да не се вижда ластика. Прическа идеална както за обяд с другарка, по този начин и за вечерен коктейл.

Както всяка година, и през тази ретро вълните не излизат от мода. Колкото по-едри, толкоз по-добре.

Ако концепциите ви са се изчерпали, само че въпреки всичко желаете да се вдъхновите от настоящите прически това лято, може просто да добавите цветна шнола или фибичка на пусната коса.

Можете да добавите и мини плитки като Дуа Липа.

По отношение на цвета, звезди като Хейли Бийбър, Кендал Дженър и Зендея, несъмнено постановиха нюанси като наситено кафявото и медночервеното.

Правата и гладка платиненоруса коса е тренд от няколко години насам, а тази се обновява със наложителните черни корени.

Прическите, които прикриват мръсната коса

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР