Колкото по-рутинна изглежда една ситуация в бейзбола, толкова по-невероятно развитие

...
Колкото по-рутинна изглежда една ситуация в бейзбола, толкова по-невероятно развитие
Коментари Харесай

Странно, по-странно, Тексас - Канзас Сити

Колкото по-рутинна наподобява една обстановка в бейзбола, толкоз по-невероятно развиване може да се получи в играта, в случай че нещо се обърка. Доказаха го Тексас Рейнджърс и Канзас Сити Роялс в мача си от постоянния сезон на МЛБ тази нощ. " Кралските " се постановиха с 8:2 като посетители на ст. " Глоуб Лайф Парк ", а феновете в Арлингтън видяха две от най-странните случки, които въобще са виждани във Висшата лига.

Първата бе още в 1-вия ининг, когато с рънер на първа база и без навън на бат бе №2 в реда на " рейнджърите " Чоо Шин-Соо. Питчерът на Конституционен съд Дани Дъфи хвърли топката в земята, а кетчерът Славадор Перес не съумя да улови и тя се отклони от ръкавицата му, което бе задоволително за Делино Дешийлдс незабавно да започва към втора база. В елементарен ден това щеше да е безпроблемно завладяна база за рънера, само че не и този път.

Отскочилата топка се удари в носа на корейския DH на Тексас и се върна в игрището, току пред хоума. Перес стремително я взе и с съвършено мятане към втора база асистира на шортстопа Алсидес Ескобар за първия навън.



" Знаех, че питчерът има бързо придвижване и се надявах на топка в сгурията, с цел да опитам да напредна. Беше слайдър и видях по какъв начин се удря тежко в кетчера. Наведох глава и спринтирах. Дори не чаках да се постанова да върша слайдинг. Мислех, че топката е отишла надалеч от него. После погледнах напред и видях шортстопа да стои там и да хваща топката. Плъзнах се под паника, само че беше късно. Прибрах се в дъгаута комплициран. "

И като че ли това не бе задоволително на горкия Делино, та още в идващия ининг централният аутфилдер попадна в нова чудновата обстановка. В отварянето на 2-рия, при 2 аута и рънер на първа база, Рамон Торес удари неособено мощен шлагер по земя в центъра. Дешийлдс предстоящо съкрати дистанцията, само че тъкмо когато посрещаше търкалящата се топка с отворена ръкавица, някак разреши тя да мине сред краката му и да продължи своя път към оградата. През това време и двамата рънери се прибраха на хоума за нещо като " двоен хоумрън " от детската лига.

LITTLE LEAGUE HOMER ALERT!

Ramón Torres scores after Delino DeShields Jr. misplays a would-be single. @Royals go up 2-0.

Tune in now on FSKC and FSGO: https://t.co/bEuYM7OFuW pic.twitter.com/R2u4u40ieB
— FOX Sports Kansas City (@FSKansasCity) May 25, 2018
" Може би бях прекомерно въздържан – показа смутеният Дешийлдс. – Знам, че тревата в аутфилда може да е хлъзгава. Опитах се да застана пред топката, само че не съумях да смъква в точния момент ръкавицата долу. Някак ме излъга. Опитваш се да предотвратиш тези неща, само че от време на време те просто се случват. "

Домакините по този начин и не можаха да се окопитят от този непредвиден пасив от 0:2 и в 8-ия ининг към този момент изоставаха с 0:8. Чак в последните си две набези Рейнджърс съумя да означи по една точка за крайния резултат.

Дъфи (W 2-6) хвърля 7 ининга и 2/3, в които разреши единствено 4 шлагера и 1 точка, с 5 страйкаута и 2 бази за боли. Опонентът му на възвишението Остин Байбънс-Дъркс (L 0-1) остана в игра 6 ининга и 1/3 и пое 6 точки (4 ER) от 8 шлагера.

Тексас Рейнджърс - Канзас Сити Роялс 2:8
ст. " Глоуб Лайф Парк "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
R
H
E
КАНЗАС СИТИ
0
2
0
0
2
0
2
2
0
8
11
0
ТЕКСАС
0
0
0
0
0
0
0
1
1
2
5
1

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 24 МАЙ:

Американска лига

Торонто Блу Джейс - Лос Анджелис Ейнджълс 1:6
Чикаго Уайт Сокс - Балтимор Ориолс 3:9
Оукланд Атлетикс - Сиатъл Маринърс 4:3
Кливланд Индиънс - Хюстън Астрос 2:8
Тампа Бей Рейс - Бостън Ред Сокс 6:3

Национална лига

Синсинати Редс - Питсбърг Пайрътс 5:4
Милуоки Бруърс - Ню Йорк Метс 0:5

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР