“Колкото по-дълбока душевност притежаваш, толкова по-трудно е да намериш мъж,

...
“Колкото по-дълбока душевност притежаваш, толкова по-трудно е да намериш мъж,
Коментари Харесай

Защо повечето мъже не могат да се справят с жени с дълбока душевност

“Колкото по-дълбока психика притежаваш, толкоз по-трудно е да намериш мъж, който може и знае по какъв начин да построи връзка с теб. Мъж, който не се опасява от дълбочината на възприятията ти. Мъж, който не се опасява от силата на страстите ти…

1. Жената с дълбока психика задава дълбоки въпроси.

Тя ще влезе в живота ти, само че не просто като бижу към него. Тя ще стартира да ти задава въпроси, на които може би няма да си квалифициран да отговориш. Дори на първите ви срещи – тя няма да желае да си говорите за общи неща, а за същинските неща от живота. Защото тя самата е същинска.

2. Жената с дълбока психика е почтена.

Понякога даже прекомерно почтена. Тя има вяра в това, че не би трябвало да залъгва себе си, нито индивида до себе си. Ако я попиташ нещо, тя ще ти каже това, което мисли. Бъди подготвен за честността й. И бъди подготвен да й отвърнеш със същото.

3. Жената с дълбока психика знае какво желае.

Или кого желае. Тя знае, че сърцето й бие единствено за същинската обич и не желае да се помирява с посредствени връзки. И посредствени хора.

4. Жената с дълбока психика не желае повърхностни взаимоотношения.

Тя желае дълги диалози, в които да си говорите за живота, желае да чуе истории от твоето минало и да ти опише тези от своето, желае да чуе фантазиите ти за бъдещето и да ти показа своите. Иска неприкритост и дълбочина. Иска освен това от това да живеете дружно под един покрив.

5. Жената с дълбока психика не се опасява да разкрие възприятията си.

Не се опасява от близостта и от това, че може да бъде засегната. Тя не мисли, че в случай че разкрие възприятията си, ще стане по-уязвима или ще изгуби свободата си. И търси същото и в индивида против себе си.

6. Жената с дълбока психика вижда през теб.

Знае кой си в действителност и какво те прави уязвим. И не го прикрива. Не се опасява да ти покаже слабите ти места и да ти помогне да ги промениш. Не бяга от същинската ти същина. Но и не се помирява със слабостите, тъй като знае, че задачата на всички ни е да се развиваме. Стига и ти да си подготвен.

7. Жената с дълбока психика се уморява от непостоянството.

Тя желае до себе си мъж, на който може да разчита. Мъж, който не трансформира настреенията си без причина. Мъж, който не се цупи като малко дете. Мъж, с който знае, че може да сътвори постоянни основи за своя предстоящ живот. Мъж, който е мъж.

8. Жената с дълбока психика претърпява всичко надълбоко.

Емоциите й са дълбоки. Дълбоки са и мислите й. С каквото и да се занимава, каквото и да изпитва, тя се потапя цялата в него. Никога не остава безразлична – към никого и към нищо.

9. Жената с дълбока психика може само по какъв начин да обича надълбоко.

Затова не може да одобри да бъде обичана по различен метод. За нея връзка поради връзката не е алтернатива. Тя не желае просто някой, с който да запълва времето и самотата си. Иска някой, който да е в синхрон с дълбочината на възприятията й. Тя знае по кое време мъжът до нея не може или не желае да отговори на възприятията й и последователно ще се отдалечи от него, с цел да откри индивида, който желае също толкоз дълбока обич.

10. Жената с дълбока психика няма да те чака цялостен живот.

Тя няма да те чака цялостен живот да се промениш и да решиш, че към този момент я искаш. Защото е изпълнена със пристрастеност, страст и обич и желае да ги изживее. Ако не с теб, тогава с някой различен, който изпитва същите пристрастеност, страст и обич. Някой, който ще я направи щастлива.

Автор: Рания Найм

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР