Колкото по-близо е сватбата на принц Хари и Меган Маркъл,

...
Колкото по-близо е сватбата на принц Хари и Меган Маркъл,
Коментари Харесай

Сватбата на принц Хари и Меган Маркъл е под огромна заплаха! Страшна болест ще помрачи празненството

Колкото по-близо е сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, толкоз повече вести има за двойката в медиите. Суматохата към идно празненство и неговите основни персони пристигна допълнително даже и на феновете на двойката.
Въпреки това никой не има намерение да оставя влюбените гълъбчета на мира. От непрекъснатото внимание страдат освен те, само че и техните близки. По-рано бе обявено, че майката на американската актриса е съществено следена. Този път папараците съумяха да се доберат до брата на Маркъл - Томас-младши.


Мъжът твърди, че постоянно е бил непосредствен със сестра си. Но, когато той я потърсил за помощ, Мег му отказала директен контакт. Оказало се, че след оповестяването на годежа публицистите почнали да преследват Томас. Той останал без работа и три пъти сменял жилището си.



Отговорът на сестрата пристигнал от персоналния ѝ юрист, който предал думите: " Това са далечни родственици. Не познавам тези хора ". Томас споделя, че това е било като мощен пестник по бузата му: " Израснахме дружно. Бяхме оптимално близки. Да споделя, че не ме познава - просто е смешно ". Като удостоверение на думите си той разгласява и взаимни детски фотоси.


Вероятно, работата е там, че в навечерието на предходната Нова Година Томас попадна в скандал, откакто се сби с жена си. Заради това сестрата е могла да вземе решение да приключи контактите с него.

Но проблемите с брата не са най-големите за Меган. Наскоро източници от кралския двор разкриха, че самата кралица Елизабет II е възмутена от държанието на Маркъл.

Оказало се, че Меган пренебрегва доста дворцови правила, тъй като ги счита за остарели Нейно Величество упорства тя по-активно да се занимава с преподавателите по етикет.

Но освен от това е недоволна Елизабет. Тя също не харесва стила на Маркъл, която се облича прекомерно искрено за предстоящ член на английското кралско семейство. По-специално кралицата осъди роклята на Меган за фотосите по случай годежа.


Всичко това обаче е стихия в чаша спрямо това, че самата женитба сега е под опасност. В Уиндзорския парк са починали 20 лебеди, а други 20 са тежко заболели. Подозира се, че повода е птичи грип. Изследванията не престават и сега, само че Дейвид Уебър, който дава отговор за лебедите, сподели: " На всички нас изобщо не ни провървя ".


Работата е там, че в покрайнините на парка би трябвало да се състоят сватбените мероприятия, а тъй като птичият грип е рисков и за хората, проектите май ще би трябвало да бъдат поправени.

Сватбата е планувана за 19 май.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР