Колкото и странно да звучи - все повече ни харесва

...
Колкото и странно да звучи - все повече ни харесва
Коментари Харесай

Ще видим ли отново Силвестър Сталоун срещу Уесли Снайпс

Колкото и необичайно да звучи - от ден на ден ни харесва концепцията със стоенето у дома. Бързо прецизираме, че е тъй като по този начин звездите имат повече време да дават отговор на въпроси на почитатели.
 Силвестър Сталоун, Роки, Рамбо,
Филмите, в които Силвестър Сталоун е в най-лошата си форма

Личната му ранглиста и още куп неща за кариерата му

Именно по този начин преди няколко дни научихме много забавни неща за Силвестър Столоун . Още по-хубавото е, че артистът записа втори клип, сходен на първия.

И стартира с шегата, че ще му трябват най-малко 75 години, с цел да отговори на всички питания, които е получил. Но в случай че приема подобаващи витамини, може и да се оправи.
 Силвестър Сталоун, Серджо Сталоун и синът на артиста, за който съвсем не се приказва
Синът на Силвестър Сталоун, за който не се приказва

Кой е Серджо Сталоун

Може би най-важното, което разбрахме от видеото на Силвестър Сталоун, е, че се приготвя продължение на " Разрушителят " (1993 г.). Актьорът, несъмнено, не издаде повече детайлности, като се изключи че Warner Bros. ще продуцира кино лентата.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Sly Stallone (@officialslystallone) на Май 3, 2020 в 6:27 PDT

В първия филм в основните функции видяхме Сталоун, Уесли Снайпс и Сандра Бълок . Като Силвестър Сталоун влезе в ролята на положителното ченге Джон Спартан, а Снайпс беше злодеят Саймън Финикс.

Според източници на We Got This Covered, проектът е Уесли Снайпс също да взе участие във кино лентата. За Сандра Бълок обаче източниците мълчат.
 Уесли Снайпс, Махершала Али, Marvel, Блейд и по какъв начин реагира артистът на новината, че е сменен
Ще бъде ли отново Уесли Снайпс Блейд

Ще има нов филм за Блейд и Махершала Али ще е в него

Във видеото Силвестър Сталоун споделя и че най-вероятно в " Kрийд 2 " (2018 г.) сме видели за финален път Роки Балбоа. Естествено, не се зарича, че това е несъмнено, тъй като има няколко хрумвания за героя, които обаче ще го отдалечат от кръга. А точно това не счита, че ще е задоволително забавно на хората.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР