Колкото и странно да звучи, има популярни личности, които макар

...
Колкото и странно да звучи, има популярни личности, които макар
Коментари Харесай

Вижте порасналата дъщеря на Димитър Бербатов - slava.bg

Колкото и необичайно да звучи, има известни персони, които въпреки да имат профил в обществените мрежи, избират да държат персоналния си живот надалеч от него, заобикаляйки да разгласяват интимните моменти, изпълващи онази част от всекидневието им, стояща надалеч от светлините на прожекторите. Един подобен образец е посоченият за един от най-хубавите футболисти на планетата Лео Меси, чиито постове във виртуалното пространство постоянно са свързани само и единствено с специалността му.

Сходно постъпва и неговият сътрудник Димитър Бербатов, макар че понякога той въпреки всичко прави изключения, задоволявайки любознанието на своите фенове, които с наслада надничат зад завесата, спускаща се над дните му отвън терена, в редките случаи, когато им се отдаде тази опция.

А единствено преди броени часове шансът им се усмихна, тъй като спортистът реши да им покаже какъв брой доста е пораснала неговата първородна щерка Дея, която през днешния ден към този момент е на 11 години. Като 24-часова история в платформата той показа малко видео, което демонстрира по какъв начин неговата наследница танцува до отворената врата на автомобила му, усмихвайки се необятно към обектива на телефона, с който я снима татко ѝ. "Моят съизвършител ", гласят думите на носителят на премия "Златна обувка ". Малко по-късно той пусна фотография, на която двамата стоят навътре в транспортното средство, като седналото на задната седалка момиче се възползва от пътуването им, с цел да се нахрани.

"Какъвто бащата, такава и дъщерята - Изкуството да се храниш в кола ", гласи посланието към фрагмента.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР