Колкото и резерви да има към нея светът, Камила е

...
Колкото и резерви да има към нея светът, Камила е
Коментари Харесай

Диетата на кралицата-консорт: Ето как се храни Камила

Колкото и запаси да има към нея светът, Камила е стройна жена и наподобява отлично за своите 75 години. И не, тя не разчита на добър ген и благоразположен метаболизъм по природа, а следва прецизна диета и през днешния ден ще ви разкажем повече за нея.

Известно е, че в английското кралско семейство казусът с наднорменото тегло не съществува и всички членове са в отлична форма. Спазването на хранителен режим и физическата интензивност са нещо като неписано предписание, с цел да бъдеш работещ представител на семейството, а когато си кралица-консорт отговорността за това по какъв начин изглеждаш пред света, е още по-голяма. На всичкото от горната страна Англия толкоз обича Даяна, че Камила мъчно може да провокира същите благосклонности към себе си и задачата ѝ да се хареса на народа е още по-сложна.

 Камила

Кралицата-консорт нееднократно е говорила обществено за любовта си към плодовете, зеленчуците и здравословното хранене като цяло, а през днешния ден Сара Кампус - звезден треньор и нутриционист споделя повече съответно за режима на брачната половинка на Чарлз Трети. 

 камила

" Камила води доста здравословен метод на живот с уравновесено хранене и доста физическа интензивност. Тя не се ограчава с храните, хапва каквото пожелае, само че в доста умерени количества. Също по този начин залага на висококачествени био артикули и не протяга ръка към модифицираните хранини. Другата загадка за положителния ѝ външен тип и отличното тегло е, че залага на пълностоен сън и отмора през нощта. "

Сара издава още, че Камила носи часовник, който мери индикаторите ѝ и засича дали се движи задоволително и какъв е дневният ѝ банкет на калории. Тя го носи съвсем непрекъснато и най-много, когато тренира. А дали приема добавки? О, да - Камила си набира в допълнение колаген, който спомага за еластичността на кожата. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР