Колкото и прекрасен месец да е април, събуждайки живота след

...
Колкото и прекрасен месец да е април, събуждайки живота след
Коментари Харесай

Двете зодии с любовни проблеми през април

Колкото и прелестен месец да е април, събуждайки живота след зимен сън, за някои зодии няма да е напълно съвършен. Ето кои са двете зодии, които ще имат паники и проблеми за разрешаване на любовния фронт.
Скорпион
не мислете, че когато един човек стане ваша половинка, няма потребност да се стараете за него. Това е много неверна визия за взаимоотношенията сред двама души. Не е изключено сътрудникът ви да страда от липсва на внимание и да се усеща подценен. Ще ви се наложи да се замислите дали сте подготвени за последваща огромна стъпка във вашата връзка. Най-големият ви проблем през април ще бъде точно това, че половинката ви може да ви притисне до стената, с цел да извършите нещо огромно и значимо за връзката си.
Близнаци
Възможно е призраци на някогашни гаджета да ви застигнат. Стара обич ще желае от вас да се съберете още веднъж и да опитате да оправите връзките си. Дори да откажете без грам съмнение, зрънцето на подозрението ще се загнезди в душата ви. Ще се запитате в действителност ли обичате индивида, с който сте. От известно време не изпитвате никаква тръпка, само че дано ви напомним, че любовта има своите върхове и спадове. Като цяло, проблемите през април ще са свързани със подозрения в актуалната ви връзка и силата на възприятията, няма да има конфликтни обстановки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР