Колкото и невероятно да ви звучи, често пъти съдбата изпраща

...
Колкото и невероятно да ви звучи, често пъти съдбата изпраща
Коментари Харесай

Ако цял ден ходите с облечена наопаки дреха, не се ядосвайте, в скоро време ще...

Колкото и необикновено да ви звучи, неведнъж ориста изпраща знаци, с които ви предизвестява, че ще ви споходи неземно благополучие. Може би срещате известни усложнения да разчетете тези знаци.

Именно заради това този материал ще ви е от помощ.

Ето кои са знаците, с които ориста ви предизвестява, че ще ви застигне неземно благополучие:

1. Сърби ви лявото ухо
Според един от най-разпространените легенди, в случай че ви сърбят ушите, това значи, че някой ви разисква. Истината е, че е от особена значимост кое от двете уши ви сърби. Така да вземем за пример, в случай че ви сърби единствено лявото ухо, то това е изключително добър знак. Подсказва, че на хоризонта се задава нещо доста положително за вас или пък следва да създадете необикновено мощни другарски връзки с някой нов човек.
Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

2. Прилепи на тавана
Може би на пръв взор няма да останете по никакъв начин удовлетворени от обстоятелството, че на тавана ви са се заселили прилепи. Имайте поради, че в случай че те са избрали да живеят тъкмо във вашия дом, това е извънредно добър знак. Означава, че в домa ви има позитивна сила, която притегля щастието и здравето.

3. Непознато животно доближава към вас
Безспорно животните са доста придирчиви. Котките да вземем за пример усещат доста мощно какъв темперамент има даден човек. Ако някоя бездомна котка непрекъснато ви следи до дома ви или желае храна, това е доста добър знак. Същото важи и в случай че ви следи куче. Това значи, че ще сте доста щастливи.

4. Неволно обличате дрехата наобратно
Противно на доста схващания, в случай че несъзнателно облечете дрехата си наобратно, това също е добър знак. Огромна неточност е да си кажете, че няма да ви върви, защото това е знак тъкмо за противоположното – благополучие и шанс. Освен това е знак и че сте отворени към капризите на Вселената.

Източник: girl.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР