Колкото и непознат да е новият вирус , вече се

...
Колкото и непознат да е новият вирус , вече се
Коментари Харесай

Кои хора не могат да се заразят с COVID-19?

Колкото и чужд да е новият вирус, към този момент се появяват и първите позитивни изводи на експертите. Те са свързани с извършени проучвания на хора с коронавирусна устойчивост, които не просто не могат да се заразят, само че и могат да оказват помощ за създаването на ефикасни медикаменти за болните, заяви.
Подобни изследвания към този момент са правени при резистенти към ХИВ, свински грип и вирусен хепатит.
 Служители на Министерство на стопанската система са с COVID-19 Служители на Министерство на стопанската система са с COVID-19
Няколко чиновници на Министерство на стопанската система са с ковид, оповестяват от ведомството. От там не прецизират на какъв пост са те,...
Изследванията на хора с резистентен на COVID-19 имунитет към този момент са почнали в Москва. “Има доста дребен брой хора, резистентни към инфекцията. Стартирахме проучвания у нас, с цел да открием такива човеци. Това са генетични проучвания, които са скъпи, само че съставляват дълготрайна инвестиция ”, съобщи вирусологът Георги Викулов – шеф на Изследователския център за предварителна защита и лекуване на вирусни инфекции.  
По-рано учени, оповестиха, че има хора, които не могат да се заразят с ковид - даже след нееднократен контакт с тежко заболели пациенти. Все още не е ясно обаче какви биомаркери на устойчивост към вируса имат, означи и учен Арег Тотолян от Руската академия на науките.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР