Колкото и на българските фенове на бокса да им се

...
Колкото и на българските фенове на бокса да им се
Коментари Харесай

Пак цакат Кобрата за мач с Джошуа

Колкото и на българските почитатели на бокса да им се желае да видят мач сред родната звезда на професионалния кръг Кубрат Пулев против досегашния хегемон в тежка категория Антъни Джошуа за международната купа, пристигна още едно доказателство, че сходен мач не попада в сметките на британеца. 

И в случай че в сряда медиите на Острова проучиха по какъв начин тази алтернатива не е подобаваща за AJ, в този момент промоутърът му Еди Хърн персонално разгласи, че подобен дуел просто няма по какъв начин да се състои. Разбира се, всичко е в областта на вероятностите и зависи от обстоятелството дали досегашният притежател на три международни трофеи ще победи Анди Руис в събота вечерта в Саудитска Арабия. 

Ако това се случи, Джошуа ще си върне коланите. А съгласно Хърн, идващият му мач ще е с Дионтей Уайлдър за единствената международна купа, която към момента не е печелил. Това значи, че в случай че си върне трофеите, той ще оваканти този в IBF, за който наложителен кандидат е Кобрата, с цел да може да срещне американеца.

" Имаме контракт с уредниците в Саудитска Арабия и мисля, че те ще натиснат за това идващият мач на Антъни да е с Дионтей Уайлдър. Те желаят дуел от такова естество. Без да се отнасям надменно към Пулев и щаба му, само че не можем да кажем: " Нека Джошуа се бие просто с някого и да го доведем в Саудитска Арабия. " Мисля, че мач с Уайлдър има по-голям късмет за Саудитска Арабия. "

" Но скоро ще станат две години, откогато Антъни не се е бил в Англия. Евентуален мач с Пулев по-скоро би се провел там в миналото. Естествено, постоянно остава тръпката от нов пердах в " Медисън Скуеър Гардън ", макар неприятния спомен. Той просто би трябвало да се върне там. Но първо дано победи в събота. "

" Сега мисля само за мача в събота и се апелирам да го завоюва. Едва по-късно ще мислим за идващите му мачове и по какъв начин ще подредим нещата към тях, има задоволително време за това. Сега е значим идващият конфликт ", съобщи Хърн. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР