Колкото и могъщ, силен и умен да е Божков, държавата

...
Колкото и могъщ, силен и умен да е Божков, държавата
Коментари Харесай

Герджиков: Божков не е по-силен от държавата

Колкото и всесилен, мощен и интелигентен да е Божков, страната е по-могъща и по-силна. Това разяснява някогашният длъжностен министър председател проф. Огнян Герджиков по Българска национална телевизия по отношение на провокиращите акции от страна на укриващия се в Дубай хазартен необут Васил Божков против страната. " Би било злополука някой да е по-силен от страната ", безапелационен е Герджиков.

Гердижков предвижда, че Божков няма да се върна у нас и да се изправи пред българския съд. Той загатна същото и за различен дезертьор от закона Цветан Василев, който към този момент няколко години седи в прилежаща Сърбия. " Съмнявам се, че той ще се върне въобще както и други - Веска Меджидиева, КТБ и така нататък ", сподели Герджиков.

 

Гердижков разяснява всички обвинявания против олигари, министри, зам.-министри с думите, че хората чакат това нещо. " През годините всички го искаха-равна мярка за всички. Това са позитивни сигнали ", сподели той. Според него обаче тук въпросът е до каква степен бързо може да се завърти всичко това, тъй като правосъдната ни система е претрупана и води до забавени каузи с години.

Относно работата на основния прокурор Иван Гешев той разяснява, че е много деен, което прави положително усещане. " Прокуратурата би трябвало да си прави работата и да бъде в някакъв смисъл да бъде " бухалка " против тези, които не съблюдават закона ", счита Герджиков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР