Колкото и любимо време от годината да е пролетта, не

...
Колкото и любимо време от годината да е пролетта, не
Коментари Харесай

6 изгодни модни находки до 60 лв., които ще направят пролетта ти по-цветна и стилна

Колкото и обичано време от годината да е пролетта, не липсват неща, които отвреме-навреме ни пречат да се насладим на сезона: било то пролетна отмалялост или неприятно време, на инат на упованията ни.

Edna добра покупка обаче постоянно е добра концепция за възстановяване на настроението!

Затова съм ти подготвила няколко фешън находки, които са освен красиви, само че и на доста положителни цени, с цел да не пострада ненужно портмонето ти . Приятно разглеждане и извършване на покупки!

Бяла тeниска Galla jewelry с щампа сладолед (14, 90 лева.*)

 Fashion Days Fashion Days

ПАЗАРУВАЙ ТУК > > >

Бялата тениска е измежду най-хубавите приятелки от дрешника, които можеш да имаш през топлите дни. А когато е с сходна красива щампа, напряко си плаче да я носиш освен поради удобството, само че и погледите, които ще отиват натам. Ако усещаш лека подигравка поради цветята вместо топки сладолед, сръчкай съвестта си, като си купиш по-късно и двете – заслужаваш ги!

Комплект бижута Kristin Fashion & Accessories Austrian Crystal, от 3 елементи (29, 00 лева.*)

 Fashion Days Fashion Days

ПАЗАРУВАЙ ТУК > > >

Време е да замениш огромните бижута към яката и върху пуловерите с нещо по-деликатно, което само́ ще притегля внимание с блясъка си. Този комплект бижута от 3 елементи с кристали и сребърно покритие е извънредно преференциален и подобаващ освен за деловия ти жанр в офиса, само че и за лекост и повече свободно придвижване през останалото време.

Раница David Jones 5702-408 (59, 99 лева.*)

 Fashion Days Fashion Days

ПАЗАРУВАЙ ТУК > > >

Тази раница от еко кожа съгласно мен уцелва салдото сред класика и модерност поради черния цвят, смесен с бродерия на цветя. Ако си измежду хората, които не могат да се разделят с обичаното черно, само че желаят да внесат малко прохлада, няма по-подходящ избор.

Чадър Galleria Summer Daisy (60, 00 лева.*)

 Fashion Days Fashion Days

ПАЗАРУВАЙ ТУК > > >

Въпреки нетърпението към този момент да облечем обичаните си тениски и рокли, времето в последно време не е на наша страна. Не е наложително обаче изненадата да е неприятна, изключително в случай че носиш този чадър с маргаритка, който носи въодушевление. А и нали всички сме цветя, които имаме потребност от грижа (в случая – поглезване с покупка) и поливане, с цел да цъфтим?

Шал Pavlovo Posad “Fairy Dance ” (52,25 лева.*)

 Fashion Days Fashion Days

ПАЗАРУВАЙ ТУК > > >

Както към този момент споделиха, тази пролет е добра в поднасянето на изненади, по тази причина бъди готова да се сгушиш в нежната прегръдка на шал като този. Комбинирай с едноцветна блуза, с цел да го превърнеш в акцента на визията си.

Лента за глава HatYou SE0634 (11, 99 лева.*)

 Fashion Days Fashion Days  

ПАЗАРУВАЙ ТУК > > >

Когато не ти се носи шапка, само че искаш да разнообразиш външния си тип, лентата за глава е превъзходен избор. Можеш да избереш сред няколко разноцветности, които да носиш на драго сърце и през лятото за небрежна грациозност с нотка бохемски изискан.

* За улеснение те информирам, че цените и продуктите в наличност са настоящи към датата на издание на тази публикация. Edna.bg може да завоюва % от приходите след продажбата на продуктите.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР