Колкото и лъскав да е смартфонът, с най-добрата камера и

...
Колкото и лъскав да е смартфонът, с най-добрата камера и
Коментари Харесай

Смартфоните с най-издръжливите батерии

Колкото и бляскав да е смарт телефонът, с най-хубавата камера и голям брой функционалности, те не биха имали никакво значение, в случай че батерията на устройството е слаба.

Най-новите телефони имат потребност от все по-мощни акумулатори, тъй като употребяват повече и повече сила.

Ето за какво от профилираната онлайн платформа Phone Arena са решили да оказват помощ на потребителите в избора им на модел. Те имат ранглиста на телефоните с най-мощните акумулатори, които устоят най-дълго време без зареждане.

За задачата специалистите от уеб страницата са измерили живота на батерията посредством особено основан код, който отразява потреблението на сила в типични действителни обстановки. Всички включени телефони са с едно и също равнище на бляскавост по време на тестването.

И по този начин... спечелилият е новият Motorola Moto G7 Power . Според Phone Arena той може да работи по 20 часа и 8 минути без проблем с помощта на своята батерия с потенциал от 5000 mAh.
 Ревю: Moto G7 Plus - практичният избор
Ревю: Moto G7 Plus - практичният избор

Тествахме най-новия модел на Motorola

На второ място е Xiaomi Mi Max 2 , който устоя 17 часа и 22 минути, а след него са надлежно LG X Power и Motorola Moto E5 Plus с 15 часа и 18 минути и 15 часа и 8 минути.

На пето място е моделът BLU Studio Energy, чиято батерия му разрешава да работи без зареждане в продължение на 14 часа и 53 минути.

В челната десетка са още Huawei Mate 20, Motorola Moto Z Play Droid, Xiaomi Redmi 3S,Samsung Galaxy и J7 Blackberry Motion .
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР