Колкото и изненадващо и необяснимо да е за всички, в

...
Колкото и изненадващо и необяснимо да е за всички, в
Коментари Харесай

Никаква тоалетна хартия за Нина Добрев

Колкото и изненадващо и необяснимо да е за всички, в условия на пандемия една от дефицитните артикули, които първи свършват в магазините, се оказа тоалетната хартия.

Въпреки че COVID-19 удря в дихателната система и не провокира стомашни разтройства, съгласно психолозите тоалетната хартия съумява да ни даде едно утешение в тази паническа обстановка. Просто се усещаме удобно, когато знаем, че сме се подсигурили, усещаме се подготвени да посрещнем незнайното. Затова и грабим с цялостни шепи от скъпата суровина.

Вече изгледахме толкоз доста клипчета, които образно ни демонстрират по какъв начин хората, разграбват щандовете с тоалетна хартия като обезумели. Сега една от пострадалите, които рискуват да останат без тоалетна хартия, се оказва и Нина Добрев.

View this post on Instagram
A post shared by Nina Dobrev (@nina) on Mar 26, 2020 at 8:50am PDT

Актрисата показа клип в профила си в Instagram, на който я виждаме в огромен супермаркет, застанала до празните щандове, предопределени за скъпата тоалетна хартия.

Изпаднала в невъзможност от по този начин създалата се обстановка, Нина Добрев протяга ръка към пакетите с пясък за котешки тоалетни, които се намират в непосредствена непосредственост.

" Отчаяните времена изискват обезверени ограничения ", шеговито написа актрисата под видеото си.
 Нина Добрев и някои занимателни фотоси от остарели пътувания
Във ваната с Нина Добрев

Да си вземеш вана или да не си вземеш вана - това е въпросът...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР