Колкото и голямо разнообразие от поли и да има в

...
Колкото и голямо разнообразие от поли и да има в
Коментари Харесай

7 стилни пролетни тоалета, с които носим дънките по най-елегантния начин

Колкото и огромно многообразие от поли и да има в пролетните сбирки, постоянно ни се желае да носим обичаните дънки, даже и в работната седмица. Просто тъй като са толкоз лесни за включване в стайлинга ни и най-много - можем да ги носим с съвсем всичко в дрешника си. Точно по тази причина през днешния ден ви демонстрираме няколко тоалета, в които дънките наподобяват по-елегантно.

Например когато се комбинират с или пай жакет и мокасини или обувки на ток. Времето към момента разрешава да носите и боти, тъй че забравете за малко за кецовете. Това може би e едно от обичаните съчетания на парижанките, които наложително имат типичен прави дънки в дрешника си. Могат да бъдат по-дълги или с дължина към глезена.
               

Моделите mom jeans и baggy обаче също се открояват този сезон и няма по какъв начин да не се изкушим да имаме такива дънки. Но с цел да стоят елегантно, те също би трябвало да се носят с обувки на висок или междинен ток, както и в композиция с oversize и яке от деним. Добър вид са и цветните пуловери и жилетки, които ще дадат прелестен пресен акцент в пролетния тоалет, когато времето на открито не е толкоз топло.
               

Разбира се, може би един от най-класическите и елегантни разновидности е този, в който съчетаваме дънките с изчистен бял тишърт, токчета и обемен тренчкот. Е, токчетата могат да бъдат сменени и от комфортни балерини, които още веднъж са измежду трендовете при обувките за пролетта. И също са измежду наложителните неща в дрешника на французойките. На нашия също.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР