Колкото и елементарно да звучи, почистването на лице въобще не

...
Колкото и елементарно да звучи, почистването на лице въобще не
Коментари Харесай

Тонерът - скритото оръжие

Колкото и обикновено да звучи, почистването на разположение изобщо не е толкоз елементарно. Вече съвсем всеки човек, който се грижи за кожата си знае, че не би трябвало да мие лицето си с елементарен сапун . Кой обаче е най-ефикасният метод да го почистим добре изключително през лятото?
 Снимка 474764

Според редица козметични експерти, представени от Vogue, просто в никакъв случай не би трябвало да забравяме междинния артикул сред измиването и нанасянето на подхранваща грижа - тонера. След всяко измиване на лицето заран и вечер, както и преди нанасянето на подхранваща маска , както и след глинена или почистваща маска той е наложителен.

Тонерът играе ролята на финалния почистващ сътрудник за кожата, изключително в случай че употребяваме за измиване щадящи и подхранващи артикули. Козметиците поучават да използваме памучен тампон , с който да изтрием лицето си с тонера, а не да го пръскаме непосредствено върху кожата.

View this post on Instagram
A post shared by Beauty Within (@beautywithinofficial) on Jul 30, 2020 at 6:10pm PDT

Освен да лишава последните остатъци от артикули, себум и нечистотия, тонерът балансира естественото PH на кожата, променено от измиването с вода. Той въздейства добре и въз основата за грим, като я задържа по-добре.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР