Колкото и ексклузивен да е животът на собствениците на продуктите с

...
Колкото и ексклузивен да е животът на
собствениците на продуктите с
Коментари Харесай

WHISPERS: Социална платформа за собственици на ROLLS-ROYCE

Колкото и извънреден да е животът на собствениците на продуктите с марката ROLLS-ROYCE, през днешния ден компанията добави още един пласт към него с анонсирането на социалната платформа WHISPERS, с помощта на която те ще имат опция да си комуникират безвредно.

"За нас е наслаждение да представим днес пред света приложението, наречено Whispers- новаторски и дигатален дом на Rolls-Royce, умислен и стартиран преди две години ", коменитра Торстен Мюлер-Отвос, изпълнителен шеф на Rolls-Royce Motor Cars. "Whispers е абсолютно уникален. Това е цифров портал към завладяващ различен свят, в който изключителното и ексцентричното се срещат и са основани по този начин, че да посрещнат условията и усетите на нашето еклектично и високо ценено общество клиенти. Whispers предлага трансформативни преживявания, редки и желани артикули, причудливи съкровища и ексклузивни анонси, които са специално подбрани от Rolls-Royce и са директно доставени в ръцете на нашата глобална общност ".

От ROLLS-ROYCE анонсират, че създаването на Whispers е лишила повече от две години, като по време на работата, компанията е провела и тестова фаза с клиенти. В момента приложението е налично в ЕВропа, Великобритания, Близкия Изток и Съединени американски щати, като единственото изискване за неговата употреба е притежанието на нов автомобил Rolls-Royce.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР