Колкото и добре да познавате хората, колкото и да сте

...
Колкото и добре да познавате хората, колкото и да сте
Коментари Харесай

Тези зодии могат да ви разбият сърцето

Колкото и добре да познавате хората, колкото и да сте деликатни в любовните си връзки, няма метод най-малко един път да не се окажете с разрушено сърце. Просто животът е по този начин организиран. И въпреки всичко има зодии, на които им се носи славата на " сърцеразбивачи ". Нека забележим кои са те:

1. Стрелец

Стрелците постоянно слагат личните си потребности и стремежи на първо място. Искате да останат с вас? Това е доста неприятно, защото те към този момент са си създали лични проекти, които не включват вас. Те са извънредно егоцентрични и са своят най-съществен приоритет. И което е по-лошо – откакто са ви разрушили сърцето, не схващат за какво страдате толкоз. Стрелците не са известни с емпатията и способността да погледнат нещата от непозната позиция, по тази причина се чудят по какъв начин може да ви боли и за какво просто не го преодолеете.

2. Водолей

Дори не се постанова Водолеите да се разделят с вас, с цел да ви разбият сърцето. Те ще флиртуват с други хора пред очите ви с ясното схващане какво вършат, а в идващия миг ще ви заявят, че ви обичат и не желаят да се разделяте. Когато скъсат с вас, те ще го създадат с възприятие на интелектуално предимство – като че не сте могли да задоволите възвишените им потребности. Ако желаете да ги задържите, направете сцена на публично място. Публичната демонстрация на страсти ги кара да се усещат неловко и в случай че започнете да плачете и да викате, те няма да схванат за какво сте толкоз ядосани, само че въпреки всичко ще стартират да съжаляват (макар съжалението да е най-много поради това, че не можете да контролирате изблиците си).

3. Близнаци

Никога няма да разберете какво тъкмо ви се случва с Близнаците. В един миг ви засипват с обич и цветя, в идващия като че ли изцяло не помнят за вас. Дори да не е изцяло неочакван мигът, в който късат с вас, отново боли извънредно. Смятахте, че те в действителност ви схващат и с никого не са разговаряли по този начин надълбоко, както с вас. Близнаците са умни и чаровни, само че са смъртоносни за сърцето. Те са склонни да изчезнат без пояснения и чак по-късно да скъсат публично с вас, което боли още повече – тъй като изгубването въпреки всичко оставя място за малко вяра.

Източник: actualno.com
тагове три зодии сърце
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР