Колкото и да й се иска да изглежда млада и

...
Колкото и да й се иска да изглежда млада и
Коментари Харесай

Лили и нейните трикове

Колкото и да й се желае да наподобява млада и пъргава, Лили Иванова по никакъв метод не може да прикрие страшните белези на старостта.

И най-големият корифей в пластичната хирургия не може да помогне на 79-годишната прима и да прикрие сбръчканата й като шия на костенурка ръка, писа „ Таблоид “.

През годините певицата неведнъж се е подлагала на най-модерни разкрасителни процедури, с цел да спре времето и много постоянно е успявала. Напоследък Лили избираше много по-щадящите операции за обтягане на бръчки на лицето. Според осведомени естрадната легенда напълно неотдавна даже тествала aмepиĸaнcĸa инoвaция, при която изгладила бръчките си благодарение на лазер, а не с хирургически нож. Освен това примата изду джyĸи c xиyлopoнoвa ĸиceлинa.

Сбръчканите ръце и шия са присъщи най-много за слабите хора. А Лили сама признава, че при нейния растеж не си разрешава да тежи повече от 45 кг. Затова и колкото и да е стегната и да съблюдава строги хранителни режими, Иванова не може да изглади бръчките по ръцете си. Същият проблем има и 64-годишната мадам Брижит Макрон - брачна половинка на младия френски президент Еманюел Макрон. Колкото и да спортува някогашната учителка не може да скрие от любопитните погледи костенурчестите си ръце.

По време на концерти, с цел да не стресира почитателите си, Лили Иванова пък крие набраздените си ръце като пее с блузи с дълги ръкави. Дори и в огромните жеги, когато отива на някакво мероприятие, естрадната прима не си разрешава да облече дреха с пай ръка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР