Колкото и да в важна заплатата, оказва се, че тя

...
Колкото и да в важна заплатата, оказва се, че тя
Коментари Харесай

Не заплатата е това, което мотивира служителите да останат в дадена компания

Колкото и да в значима заплатата, става известно, че тя не е водещият фактор в решението на чиновниците дали да останат на обещано работно място. В днешно време опциите за претовареност са по-разнообразни, което значи, че хората сами могат да избират професионални функции, които най-вече им пасват по темперамент.

Според изследване, извършено от консултантската компания Suite & Co, упованията и условията на чиновниците към работодателя им са се трансформирали доста в последните 10 години. Привилегии от рода на служебна кола или първокласни командировки към този момент нямат същата притегателна мощ. Вместо това хората търсят най-много сигурност и комфорт , написа Business Insider.

Мнозина показват като плюс и комфортно местонахождение на офиса, а цели 76% означават, че за тях е значимо и по какъв начин наподобява работното им място от вътрешната страна.

Не на последно място, чиновниците показват положителните връзки с шефа като фактор, който ги кара да изберат да останат по-дълго в избрана компания. " Началникът би трябвало да има личен метод към всеки. Хората желаят обществено взаимоотношение ", споделя Виктор Гилз, шеф в Suite & Co. Това не значи единствено приемането на похвали, а поддръжка, подготвеност за чуване, внимание към мнението на обособения човек и оценяване на напъните.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР