Колкото и да се стараем да сме добри, няма как

...
Колкото и да се стараем да сме добри, няма как
Коментари Харесай

Кои са най-обидчивите зодии? Какво ще ви се случи ако...

Колкото и да се стараем да сме положителни, няма по какъв начин да избегнем разногласията и споровете. А при такива обстановки острите и недомислени думи могат да имат необратим темперамент. И преди да стреляме, дано разберем с кого си имаме работа насреща. И по този начин да разберем кои са най-обидчивите зодии и какво ще ни се случи в случай че се опитаме да ги обидим.

12. БЛИЗНАЦИ
Близнаците реагират на обидата по най-различни способи. Те да вземем за пример могат да се пошегуват с индивида, който ги е обидил, да го показват в не най-хубавата светлина, да се престорят, че нищо не се е случило или пък да създадат величествен скандал – в този случай качествата на Близнаците са съвсем безгранични.

Какво е значимо да помним при взаимоотношенията си с тези хора: нещата при тях не завършват с първичната реакция. Ще има и втора, и трета, и всички те ще бъдат разнообразни.

Като цяло, в случай че животът ви се коства прекомерно лек и еднообразен, пробвайте се да обидите Близнак. Веднага ще ви стане по-трудно.

11. ЛЪВ
Родените под този знак се наскърбяват толкоз блестящо и изразително, че ти се желае да наблюдаваш това още веднъж и още веднъж — както да вземем за пример изригването на вулкан. Както се досещате, и в двата случая е по-добре да вършиме това отдалече, с цел да не ви засегне. Ако не сте съумели да избягате в точния момент, дръжте се: чакат ви потоци от гняв, град от язвителни насмешки, мъчителни удари с неприкрита истина. Може да се опитате да помолите за амнистия. Ако го извършите откровено и упорито,

Лъвът може да смени гнева си с благосклонност. На такива като вас той изобщо не се и наскърбява, просто се е пошегувал.

10. СТРЕЛЕЦ
Стрелците просто не обичат да са гневни и ядосани . Те желаят всичко в близост да бъде хубаво, а неприятностите се стараят да не помнят колкото е допустимо по-бързо. А най-хубавият метод да забравиш, както всички знаят, е да бъде отхвърлен източникът на неспокойствие от полезрението ти. Затова Стрелецът или самичък ще стои по-далеч от вас, или ще ви принуди да стоите по-далеч от него.

И вие сигурно ще съжалявате за стореното, тъй като дружно със Стрелеца от вас ще се отвърнат и неговите другари – а това са доста, доста хубави и забавни хора.

9. ДЕВА
Хората от тази зодия се сърдят като че ли неусетно, само че изключително рисково. Те надали ще се скарат с вас и най-вероятно няма да стартират да си отмъщават. Могат обаче да спрат да ви оказват помощ – освен това не тъй като са зли, а просто от оскърбление. И тук ще разберете какъв брой доста сте сбъркали, обиждайки Девата, тъй като тя е отличен съдружник, незаместим асистент и ще ви бъде извънредно мъчно да й намерите заместител. Още един неприятен миг – да молите да ви простят е безсмислено.

Може да се опитате да загладите виновността си с красива постъпка, само че и в сходни случаи не съществува никаква гаранция, че ще ви се получи.

8. ВЕЗНИ
Везните се наскърбяват доста по-силно, в сравнение с може да си показа човек. Огорчените Везни могат да продължат да поддържат връзка с вас доброволно, да ви " спасят " в сложен миг, да ви оферират помощта си и да вършат още куп други хубави неща за вас. Но значи ли това, че можете да обиждате Везните безнаказано? Не, не и отново не!

При всички случаи на индивида, обидил Везните, ще му пристигна нанагорно, и това ще му се случи напълно скоро. Е, Везните тук няма да имат нищо общо... Дали?

7. РИБИ
При Рибите сърденето се случва някак красиво. И те знаят това. По тази причина могат остро да реагират на нещо напълно дребно – просто с цел да ви поразят тъкмо в сърцето с финеса на своята натура. Така че, в случай че сте обидили Риби, заплашва ви предозиране на прелестното и възвишеното.

А допустимо е и по-прозаично наказване: измежду представителите на този знак се срещат доста отмъстителни хора. Така че по-добре ще бъде да не рискувате.

6. КОЗИРОГ
Родените под този знак не се наскърбяват до последно. Но в случай че последният миг въпреки всичко е настъпил, бягайте надалеч от тях – афектираният Козирог е непредсказуем и доста рисков. Понякога той самият би се радвал да ви елементарни, само че не е кадърен на това.

Натрупаните негативни страсти при него надделяват здравия разсъдък. И точно този противен миг на личния му яд Козирогът ще помни доста дълго, по тази причина и ще избра по-нататък въобще да си няма работа с вас – не с цел да не се сърди повече, а с цел да живее умерено. Но не с вас.

5. СКОРПИОН
Представителите на тази зодия имат забележителна памет – те в никакъв случай няма да не помнят какъв брой болно им е било и какъв брой неприятни моменти се е наложило да преживеят поради вас. И ще ви припомнят за обидата, пък била тя и дребна, нееднократно, освен това при най-неподходящи за задачата условия.

Скорпионът надали ще се пробва да скрие от който и да било, че сте го наранили по този начин тежко – скоро всички в близост ще знаят какъв неприятен човек сте.

4. ВОДОЛЕЙ
Водолейте се огорчават, само че не непоправимо. Ако сте се провинили пред Водолей, направете за него нещо хубаво, след това още един път и още един път – и случаят ще бъде пропуснат изцяло. Не желаете? Е, ще ви се наложи! Водолеите умеят и да ви накарат, и да ви манипулират, и да хитруват, в случай че желаят да реализират своето. Докато не ги обиждате и засягате, това не се вижда толкоз мощно.

Обидите ли ги обаче, гответе се да се потрудите крепко, с цел да заслужите прошката им.

3. ОВЕН
Овните реагират на обидата бурно, гневно и неотложно. Ако по някакви аргументи те не съумеят да излеят незабавно страстите си (не се е получило, тъй като да вземем за пример вие сте се изплашили и сте избягали), те надали ще тръгнат да ви гонят, пък и при последваща среща няма да ви припомнят за случилото се.

Но няма да не помнят за него: опитате ли да ги обидите още един път, ще получите двоен удар.

2. РАК
Раците постоянно се стараят да не се вижда, че са афектирани, само че това не им се получава. Никак не им е елементарно да държат страстите си под надзор. Обиденият Рак ще се опита умерено да ви изясни в какво не сте били прави (но най-вероятно няма да съумее да резервира успокоение, нито пък да го изясни както трябва). След това той дълго ще мисли върху неверния си метод, подбирайки нови и нови причини и доводи, с цел да организира още две-три възпитателни беседи с вас.

По тази причина, в случай че желаете да си спестите дълги и неприятни диалози на тематика минусите на вашата личност, не обиждайте Рака.

1. ТЕЛЕЦ
Телците могат доста дълго време въобще да не реагират на обидните думи (или да се преструват, че не им пука). Първо, представителите на тази зодия постоянно имат да правят нещо по-важно, и второ, те могат да схванат провинилия се и даже да му съчувстват.

Ако обаче обидата е сериозна, връщане обратно няма – просто един път вечно ви изхвърлят от своя другарски кръг . И освен в обществените мрежи.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР