Колкото и да се стараем да оформим ханша с всевъзможни

...
Колкото и да се стараем да оформим ханша с всевъзможни
Коментари Харесай

Изгорете мазнините по бедрата с упражнения

Колкото и да се стараем да оформим ханша с всевъзможни извършения, постоянно слабото място се оказват бедрата.

Има доста дами, които са предразположени да натрупват мазнини точно в тази зона на тялото и им е доста мъчно да ги редуцират. Разбира се, най-важното нещо е да заложите на подобаващ за вашето тяло хранителен режим и постоянно да изпълнявате най-хубавите за тази зона извършения.

Ние се допитахме до специалистите, които се кълнат в 6 извършения, които в случай че изпълняваме постоянно, напълно скоро ще забележим мечтания резултат. За задачата ще би трябвало да вършим по 15-18 повторения, като сред всяко упражнение почивката да е не повече от 10 секунди. Направете по 3 сета от следните придвижвания:

Клекове с тежест

 Изгорете мазнините по бедрата с извършения

Вземете по една 5-килограмова гиричка във всяка ръка и ги сложете на равнището на раменете. Започнете да вършиме кляканията, като внимавате колената ви да не отиват доста напред.

Румънска двигателна сила на един крайник

 Изгорете мазнините по бедрата с извършения

Вземете гиричка в ръка и я придържайте пред тялото. Сложете главния крайник с към 5 градуса на открито от линията, в която гледате и започнете да избутвате обратно, до момента в който торсът се навежда.

Глутеус мост с тежест

 Изгорете мазнините по бедрата с извършения

Легнете по тил, сгънете краката в коленете и отпуснете ръцете на пода. Стъпалата са на ширината на раменете. Сложете една гиричка върху торса и започнете да изнасяте таза колкото се може по-нагоре. Задържате за секунда в това състояние, след което гладко връщате в изходна точка.

Странични клекове

 Изгорете мазнините по бедрата с извършения

Изправете се и застанете с задоволително разстояние сред краката ви, като е належащо стъпалата на водещия крайник да бъдат под ъгъл в профил. Спуснете тялото настрана към водещия крайник, като сгънете коляното и бедрoто му, а другия крайник е просто леко сгънат. След нужния брой повторения с този крайник, повторете придвижването с другия.

Седеж на стена

 Изгорете мазнините по бедрата с извършения

Изправете се с тил към стената, стъпалата са на ширината на раменете. След това клекнете, като коленете не би трябвало да минават пръстите на краката. Сложете здравна топка сред бедрата. Стойте по този начин сред 45-60 секунди. Всеки ден се усилва времето, в което би трябвало да държите в това състояние.

Клек с подскок

 Изгорете мазнините по бедрата с извършения

Разположете крайници на ширината на раменете, приклекнете и леко наклонете тяло напред. Изправете се с допустимо най-голяма скорост, като се стремете да вложите оптимални старания в скока. Докато се изправяте вдигнете и опънете ръце нагоре. Приземете се на пръсти, с цел да натоварите прасците си, без да долепяте пети до пода.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР