Колкото и да се опитваме да намалим времето със смартфона,

...
Колкото и да се опитваме да намалим времето със смартфона,
Коментари Харесай

Най-добрите игри за смартфон този месец

Колкото и да се опитваме да понижим времето със смарт телефона, не можем да скрием обстоятелството, че мобилните игри са ни уязвимост, изключително тези, направени с добра концепция и предлагащи неангажиращо развлечение.

Затова взехме решение да споделим петте игри, които този април привлякоха вниманието ни и източиха немалка част от свободните ни часове.

Alto`s Adventure

Изключително релаксираща и приятна за окото игра, предлагаща обикновен, само че динамичен дизайн. Вие сте дребосъче, яхнало сноуборд, което се спуска и преодолява стръмни скатове, до момента в който прави всевъзможни трикове по пистата.



Контролът се реализира с единични докосвания, а саундтракът и сменящите се фонове придават на играта отлична динамичност и чувство за придвижване.

Цена: 5 $ за iOS | Безплатна за Android

Hearthstone

Определено не е нова игра, само че наличието й в листата е изцяло целесъобразно, защото е една от най-хубавите игри с карти за мобилно устройство. Позната за множеството почитатели на Warcraft и World of Warcraft, Hearthstone дава доста изпипана среда, в която да си напомним вълненията с някои от обичаните герои на Blizzard.



Цена: Играта е безвъзмездна за iOS и Android,
само че изисква възнаграждение за отключване на някои функционалности и карти.


Dancing Line

Една от игрите, с които сме похабили най-вече време и нерви през последния месец, само че цялото изпитание си заслужаваше до последната секунда.

Dancing Line е доста семпла като план - играещият управлява придвижването на линия, която прави завои в темп с музиката. Играта е в начален етап на развиването си и предлага дузина тематични равнища, само че най-зарибяващо е това, в което би трябвало да направляваме линията под ритмите на " Faded " на Алън Уокър.



Всички равнища се отличават с доста раздвижен и прелестен за гледане дизайн, който еволюира и се трансформира в такт с музиката. Предстои да бъдат добавени и още равнища, основани на известни музикални части.

Цена: Безплатна за iOS и Android

Monument Valley

Отдавна не бяхме виждали толкоз добре умислен и сътворен пъзел за смарт телефон. Всяко равнище на Monument Valley съставлява комплицирана 3D структура, наподобяваща палат, през която би трябвало да измислим по какъв начин да прекараме бедстващата принцеса Ида.



Играта е извънредно занимателна и пристрастяваща, предлагаща необикновено многообразие от дизайни и задачи, които несъмнено изискват умствен напор, с цел да бъдат преодолени.

Цена: 4 $ (напълно заслужено),
само че за момента Monument Valley е дейна единствено за Android
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР