Колкото и да се кълнем в естествената красота, не можем

...
Колкото и да се кълнем в естествената красота, не можем
Коментари Харесай

Чувствай се специална всеки ден с тези 4 СТРАХОТНИ продукта до 20 лв.

Колкото и да се кълнем в естествената хубост, не можем да отречем и вълшебната мощ на грима. И нямаме поради единствено способността му да поправя някои „ дефекти “ по нашата кожа, а настроението, с което ни подарява.

Спомнете си чувството, когато опитваме нова серпантина или червило, и открием, че ни стоят идеално – като че ли незабавно порастваме с няколко сантиметра, усещаме се по-уверени и сме подготвени да се впуснем в провокациите на деня.

Заради съвсем всекидневната конкуренция с времето често се придържаме към минимално количество грим, запазвайки някои по-ярки артикули за значими мотиви, когато сме подготвени и да се постараем повече върху външния си тип.

Употребата на напълно лек грим в всекидневието е нещо отлично, само че за какво да оставяме някои гримове настрани за „ специфични случаи “, когато можем да гледаме на всеки ден като специфичен?

Затова ви  предлагаме да внесете повече цвят и грижа в грима си през новата година , а за да потренирате още занапред, ви демонстрираме 4 страхотни продукта от Lilly Drogerie , с които да създадете лична гражданска война в грима си. Сега могат да бъдат ваши на страхотни цени до 20 лева!

Основа за лице Revolution (14,99 лева.)

 грим Lilly Dogerie

Ако до момента не сте употребявали постоянно основа за лице след нанасянето на дневен крем, време е да го извършите. Тази лека и хидратираща основа за лице на Revolution ще приготви кожата ви за повече устойчивост на грима, като няма да разреши на последвалите артикули и мръсотиите от околната среда да обхванат в порите ви.

Пазарувай ТУК > > >

Палитра ружове Revolution Lace Blush (19,99 лева.) 

 грим Lilly Dogerie

Четирите цвята ви разрешават да разнообразите визията си съгласно настроението, сезона и останалите грим артикули, които сте избрали да сложите в съответния ден. За студените дни ви предлагаме нюанси със леден подтон, които кореспондират на хладното време.

Пазарувай ТУК > > >

Молив за вежди Revolution, Dark Brown (8,99 лева.)

 грим Lilly Drogerie

Веждите са рамката на лицето, а естетичният им тип е ключът към хармоничното лъчение. За да наподобяват по-плътни, попълнете празнините измежду косъмчетата благодарение на този двустранен молив с превъзходна пигментация и продължителност, с която веждите ви ще наподобяват подредени, само че и естествени.

Пазарувай ТУК > > >

Палитра сенки за очи Revolution Forever Flawless, Decadent (19,49 лева.*)

 грим Lilly Drogerie

Сърцето ни трепва единствено при типа на това многообразие – палитрата Decadent на Revolution ви дава свободата да преоткриете създателя в себе си 18 цвята сенки, с които можем да сътворяваме десетки комбинации! Поставяйте и преливайте елементарно, като употребявате подобаваща за задачата дребна четка, а за повече продължителност нанесете преди този момент основа за сенки.

*В момента можеш да я вземеш на 25% по-ниска цена!

Пазарувай ТУК > > >
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР