Колкото и да са талантливи, за да стигнат върха на

...
Колкото и да са талантливи, за да стигнат върха на
Коментари Харесай

Петима актьори, които ненавиждат най-популярните си роли

Колкото и да са надарени, с цел да стигнат върха на всички артисти се постанова да играят и по-посредствени функции. Затова не е изненадващо, че след огромния пробив те пробват да изтрият от биографията си тези „ взаимни отстъпки ”. Има обаче и артисти, които приказват с отегчение за функции, които са ги трансформирали в емблеми и са им донесли популярност и пари.

 / Gulliver/Getty Images
Харисън Форд
 
Да изиграят Хан Соло в Междузвездни войни предложения получили Ал Пачино, Робърт Де Ниро, Джон Траволта. Всички обаче отклонили предлагането. Докато търси артист Джордж Лукас бил повикал Харисън Форд да чете репликите на Соло по време на екранните проби на актьорите за Люк и Леа. Тогава Лукас осъзнал, че идеалният за ролята е пред очите му. Превъплъщението на Форд в Соло му донася огромна популярност. Актьорът обаче не стопира в изявленията да показва отрицателно отношение към персонажа си. Открито споделя, че Хан Соло е доста по-неинтересен персонаж от Индиана Джоунс.
 / Gulliver/Getty Images
Кари Фишър
 
Партньорката на Харисън Форд Катрин Фишър също се надсмиваше на героинята си от „ Междузвездни войни ”. В своите записки тя написа: „ Джордж Лукас унищожи живота ми по най-приятния метод: като стъпих на снимачната площадка, той ми даде най-идиотската прическа на света ”. С скука и отегчение тя отбелязва и различен миг от общата им работа. Заради епизод, в който тя е с нищожно златно долни дрехи, Джорж Лукас я предиздвикал да отслабне, което актрисата явно е запомнила с злост. Предизвикателството да изиграе Леа очевидно е било огромно, защото в записките си тя написа искрено за тъмния интервал: „ по време на фотосите била на кокаин и едвам не умряла от предозиране.-->
 / Gulliver/Getty Images  
Мики Рурк
 
През 80-те години на предишния век Мики Рурк беше определян като секссимвол. Тази популярност той печели с присъединяване си във кино лентата „ Девет седмици и половина ”. Сега артистът не обича да си спомня работата по този филм. Рурк с отегчение споделя, че хиляди пъти е чувал от всевъзможни хора самопризнания какъв брой добър секс са правили, до момента в който гледат кино лентата.
 / Gulliver/Getty Images  
Роуън Аткинсън
 
Някои несъмнено си мислят, че същинското му име е Мистър Бийн. Но в живота си Аткинсън постоянно е предпочитал да се дистанцира от най-известния от своите персонажи. Той признава, че смехът му е задоволителен на снимачната площадка. В живота избира да го възприемат като сериозен човек.
 / Gulliver/Getty Images
Джеки Чан
 
Поредицата „ Час Пик ” е една от най-успешните в биографията на Джеки Чан. Самият артист обаче е много студен в мненията си тези филми. Той даже поучава азиатските фенове да не гледат поредицата, оправдавайки се мнението си, че американският комизъм не е понятен за азиатците. На въпросът за какво изобщо се е съгласил да се снима тогава, артистът също не крие: не могъл да откаже хонорара, който му предложили.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР