Колкото и да пази семейството си от медиите, Тита като

...
Колкото и да пази семейството си от медиите, Тита като
Коментари Харесай

Каката на Тита я задмина по хубост

Колкото и да пази фамилията си от медиите, Тита сякаш е пропуснала, че Facebook също си е една огромна осведомителна платформа, посредством която може да се намери съвсем всичко за всеки. Именно от обществената мрежа стана ясно, че младата певица „ крие “ много красивата си сестра Деси, написа HotArena.

Брюнетката е по-голяма от русокоската и за разлика от роднините на известни персони, тя не се е лепнала за известната си сестрица, с цел да натрупа облаги или да популяризира персоната си.

Напротив, Деси си стои добродушно, без да събира ненужно внимание към себе си, и поддържа Тита по собствен си метод. Наскоро даже е направила малко „ изказване “ в мрежата, че постоянно ще поддържа изпълнителката на „ Късай “ и че в нейно лице може да откри най-верния другар, на който да показа тайните си.

Сестрите са родом от Силистра, само че нито една от двете не живее към този момент там. Наскоро Тита се реалокира с майка си в необятен апартамент в София, а кака й Деси от известно време живее с приятеля си в Бургас. Макар да не са дружно нон-стоп, двете могат да разчитат една на друга във всеки един миг. Тъмнкосата мацка постоянно е на линия на снимачната площадка, когато Тита снима клип, и й отдава своята морална и физическа поддръжка.





Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР