Колкото и да отричат, всички жени се вълнуват живо за

...
Колкото и да отричат, всички жени се вълнуват живо за
Коментари Харесай

Категориите женска красота

Колкото и да отхвърлят, всички дами се вълнуват живо за мнението на мъжкото съсловие. Преди да влезем в дълбоките разсъждения сме длъжни да споделим, че няма грозни дами. Понякога може да има трезви мъже или неналичието на задоволително откачени люде. Красивите дами постоянно се разделят в три категории. И всяка жена е попадала рано или късно тъкмо там.

Сладураната
Колкото и да не ви се желае, тази категория съществува за тези дами, които не са разкрили гримовете и към момента считат, че имат потребност от тях. Сладураните нормално резервират класическия жанр, в дрешника им липсва тоалета за Пайнер в петък вечер. В техните очи няма да видите амазонката-изкусителка, само че чарът им е задоволително мощен, с цел да ви завъртят главите (множественото число не е грешка). Сладураната има възприятие за комизъм, нежна визия и задоволително бърза мисъл, с цел да има постоянно какво да каже. Зад нежната почтена визия може да се крие една неподозирана тигрица, която освен може да ви вземе душата, само че и да ви накара да си забравите името в спалнята. Дори не желаеме да споделяме какъв брой пъти почтеното и безшумно дребосъче в края на бара пази тайната за множествения оргазъм. Оказва се, че с изключение на уроците, тази жена е опитомявала своя гаг инстикт, разтягала се е и упражнявала всички пози от Кама Сутра. Какво да се прави, от време на време има и много потребни книги.

Горещата
Освен фактът, че знае какво тъкмо харесват мъжете, тази жена разполага и с задоволително физически данни, с цел да може да измести даже Мия Калифа от торбата със мемоари за ръкополагане в дребните часове. Горещата е опитомила късите поли, високите токове и тези черти, с които да подчертае всичките си плюсове. Горещите са същински фокуснички. Те може да нямат мечтания бюст, само че пък знаят, че дупето им става за милиони, когато се озове в чеп. Циците са правопропорционални на задника, те получават светлината на прожектора, а дупето остава дискретно скрито. Контенето при тях не е просто загуба на време, а изследане на външния тип. За жал би трябвало да знаеш, че тези си познават цената и в случай че не отговаряш на тяхното равнище, просто нямаш късмет. Чували сме, че някои са подготвени да купуват женското сърце с финикийски благосклонности, но любовта е сляпа, джобовете са плитки!

Красивата
Винаги сме считали, че една жена желае да чува, че е красива, само че има една огромна детайлност – не желае да го чува от всеки. Да кажеш на една жена в бара, че е красива е просто доказателство, че си изпил три огромни уискита и към този момент се чувстваш като Уилям Уолъс, преди да хукнеш да се биеш с англичаните. Във всеки различен случай може да е просто гей, който прави оценка естетиката. Да кажеш на една жена, че е красива е липса просто на въображение, пробвай се да бъдеш малко по-оригинален.

Порно звездата
В живота на всеки мъж има най-малко една жена, която освен е вдигнала самолета, само че е съдействала и за някой различен пристъп. Не можем да дадем точното изложение, тъй като всеки от вас има характерен усет, а и легендата споделя за човек, който към момента гледа класическото немско порно. Кажи ни какво порно гледаш и ще ти кажем какъв човек си, но по-добре си го резервира в загадка. Порно звездата е ходещият грях, тя е въплъщение на всички полови мечти! Разбира се, в множеството случаи всичко ще остане фикция, тъй като здравият разсъдък работи. Порно звездата е усъвършенстваната версия на горещата. В нея са съчетани всички естетически усъвършенствания, които си желал да видиш. Звездата в действителност има цена, която най-често се равнява на цената на мечтаната кола. И тук единствено ще гледаме!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР