Колкото и да обичаме универсалното черно и сиво, понякога искаме

...
Колкото и да обичаме универсалното черно и сиво, понякога искаме
Коментари Харесай

10 трика, за да изглеждате луксозно в бяло

Колкото и да обичаме универсалното черно и сиво, от време на време желаеме да прибавим по-живи цветове към ежедневния външен тип. И макар че бялото се смята за главно и за декор, рядко го носим в всекидневието.

Решихме да потвърдим, че всяка жена може да носи бяло и да наподобява кралска. И ето няколко елементарни трика, които да ви оказват помощ в това.

Изберете вярното долни дрехи

Може би това е най-важното предписание за белите облекла. Изберете долни дрехи с физически цвят, защото бялото може да бъде доста очевидно.

Комбинирайте разнообразни текстури

За да създадете забавно изображение на тотално бяло, което включва потреблението на неща единствено в бяло, комбинирайте тъкани, които са разнообразни по текстура и компактност. Нека деликатната дантела да бъде до тежкото кадифе, лъскавата коприна с плътна материя за костюми и елементарен памук с летящ шифон.

Изберете дебела материя

Белите неща от тънка тъкан могат да подчертаят всички дефекти и образно да прибавят ненужни килограми. Но има метод да избегнете това: дайте желание на неща от плътна тъкан, които няма да блестят, и не се колебайте да носите бяло.

Носете бяло освен през лятото

Считахме бялото за летен цвят. И на вятъра – такива неща могат да освежат всяко, даже най- елементарното есенно или зимно облекло. И макар че времето не постоянно ви разрешава да носите леки неща, в хубавите дни бяло палто, дънки или най-малко шал ще станат връхната точка на вашето изображение.

Комбинирайте с металик

Опитайте да я комбинирате с неща с железен цвят. Дори и най-обикновената бяла тениска, блуза или топ, комбинирана с пола или панталон, ще се трансформира в празничен тип.

Добавете ослепителен акцент

Цветните елементи ще ви оказват помощ да разнообразите външния тип: чанта, обувки или аксесоари. Не е належащо да избирате ярки цветове – даже черно и кафяво до напълно бели облекла ще притегли вниманието.

Заменете вашата вечерна или коктейлна рокля с бял костюм

Холивудските диви от дълго време одобриха тази техника и потвърдиха, че бял съвършено прилягащ костюм наподобява доста по-ефектен на аления килим, в сравнение с първокласна рокля. За разлика от черен костюм, бялото наподобява много празнично и вечерно.

Разменете бяло и черно

Бял връх, черно дъно – позната класика, позната ни от учебни времена. В зрелост тази композиция се свързва със непоколебим бизнес код за обличане. Но си коства да ги промените и да изберете черен връх и бяло дъно, защото изображението става по-малко скучно и по-оригинално.

Вземете бяло яке

Бяло яке или сако е същинско избавление за тези, които не обичат да прекарват доста време в мислене посредством облици. Независимо дали става въпрос за елементарни дънки и тениска, най-простата рокля или типичен панталони – бяло яке е в положение да придаде автентичност на всяко облекло.

Играйте с контрастност

Белият цвят непрестанно се свързва с лекост, прохлада и непорочност. Ето за какво комбинацията от бели облекла с вечерен грим, груби материи и неща от мъжкия дрешник наподобява изключително забавно и извънредно. Този контрастност не утежнява, само че в допълнение акцентира преимуществата на бялото.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР