Колкото и да ни се струва странно, водката има немалко

...
Колкото и да ни се струва странно, водката има немалко
Коментари Харесай

Всеки шофьор с водка в колата, ето защо

Колкото и да ни се коства необичайно, водката има значително приложения, коренно разнообразни от първичното ѝ предопределение. За всеки водач 1 бутилка от този корав алкохол, може да се окаже вълшебна пръчка в заплетена обстановка.

40-градусовата напитка е доста потребен артикул и всеки водач би да могъл да го употребява по ексцентричен метод. Половин литър от най-евтината водка е потребно да се намира в колата като ненарушим ресурс, изключително през зимата.

Водката е пръв асистент, в случай че колата няма електрическо затопляне на предното стъкло.

Автолюбителят сутринта бърза както постоянно за работа и няма време да чака до момента в който моторът загрее и топлият въздух от системата за отопление разчисти леда от предното стъкло. В тази обстановка той отпушва шишето и излива част от наличието му върху заледеното стъкло.

Спиртът, който се съдържа във водката, ще разтвори отчасти ледените наслоения, с цел да може чистачките на колата да ги разкарат от стъклото.

Когато ненадейно (такова също се случва) свърши течността за чистачките, а до най-близката бензиностанция ще се влачите дълго по кишата на шосето, още веднъж водката може краткотрайно да размени почистващата течност.

В салона несъмнено ще се размирише мощно на алкохол, само че за сметка на това предното стъкло ще е чисто и ще получите опция да продължите придвижването.

Баналната водка е подобаваща и за почистването на пластмасите в купето от разнообразни органични замърсявания. Етиловият алкохол е добър разтворител и по тази причина " радостната напитка " е добър асистент в битката за чистотата в автомобила.

И още нещо за чистотата. В отдалечен път на водача и пасажерите постоянно им се постанова да се хранят в антисанитарни условия. За да не пипнете някаква болест от мръсните си ръце, ги изтрийте с кърпичка напоена с водка или просто ги изплакнете с нея.

Дано не се случва, само че в случай че някой в колата се нарани и потече кръв, водката влиза в ролята на дизенфикционно средство за отворена рана.

Ето за какво 40-градусовата напитка изцяло справедливо може да се счита за необходим и потребен признак в колата.(

Източник: auto.blitz.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР