Колкото и да ни се иска, един секс не може

...
Колкото и да ни се иска, един секс не може
Коментари Харесай

Фитнес в леглото: Как да горим повече калории с тези 3 прости секс пози

Колкото и да ни се желае, един секс не може да размени фитнеса. За да изгорите доста количество калории, ще би трябвало да си организирате същински маратон и да дадете всичко от себе си.  

За ваше утешение, въпреки всичко ще ви кажем по какъв начин можете леко да измененията най-често практикуваните пози , с цел да получите освен повече наслаждение, само че изгоди както за сърцето, по този начин и за мускулите.  

Мисионерска поза 

 секс iStock

Следващият път, когато изберете тази съответна позиция, повдигнете краката си допустимо най-високо . Първо, това ще усили дълбочината на навлизане и следователно ще обезпечи по-силни чувства . И второ, в случай че държите краката си горе, вместо да ги поставяте на раменете на мъжа си, е допустимо да натоварите мускулите на задната част на бедрото . Защо не? 

Друг вид е да обвиете краката си към кръста на мъжа , а ръцете към врата му и интензивно да движите таза си. Така вие сами ще регулирате както темпото, по този начин и дълбочината на навлизане, а в това време ще упражнявате и мускулите си. 

Ездачката  

 секс iStock

Повечето дами, които избират тази поза, се движат от горната страна надолу, като че ли в действителност яздят кон. 

Ние имаме друго предложение. Следващия път се пробвайте да вършиме плъзгащи се придвижвания с таза напред и обратно , без да се отделяте от тялото на колегата си. 

Това ще ускори вашите чувства, защото тези придвижвания ще обезпечат оптималната стимулация на клитора.  Така ще извършите и сериозна подготовка за коремните мускули и глутеуса.  

Кучешката  

 секс iStock

В класическия вид на тази позиция главната тежест пада върху мъжа , както и цялата опция за надзор на темпото, скоростта и дълбочината на навлизане.  

Предлагаме да извършите някои промени. Опитайте се да се подпрете на лактите си и да движите сами задните си елементи , до момента в който мъжът стои неподвижно. Неговата задача може да бъде само да ви придържа и да се старае да проникването да се случва сполучливо.  

Не забравяйте, че каквато и поза да изберете, най-важното е двамата сътрудници да се чувствате добре . В последна сметка вие сте там, с цел да си прекарате добре и да изпитате наслаждение, а не да упражнявате . Ако смятате, че нашите хрумвания не ви харесват, експериментирайте ! Това, което работи за едни, не е обезпечено за други.  

Вижте в нашата изложба хрумвания за 7 невероятни пози за всяко въодушевление:
 7 невероятни секс пози за всяко въодушевление (18+)  7 невероятни секс пози за всяко въодушевление (18+)  7 невероятни секс пози за всяко въодушевление (18+)  7 невероятни секс пози за всяко въодушевление (18+)
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР